Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30-as éveiben járó pasik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as éveiben járó pasik, hogy viszonyulnátok ahhoz, ha az első együttalvásnál nem lenne szex, csal bújás?

Figyelt kérdés
Nekem több idő kell ehhez, szeretek fokozatosan haladni. Először csak csók, ölelések, puszik, összebújás, simogatás, majd később persze mehet az orális szex, majd szex is.
2023. máj. 23. 10:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%

Furcsa vagy…

Mondom én ezt, mint nő 🧐

2023. máj. 23. 10:18
 2/23 A kérdező kommentje:
Idő kell nekem, hogy kialakuljon a maximális bizalom ahhoz, hogy ilyen mértékben kitárulkozzak.
2023. máj. 23. 10:20
 3/23 anonim ***** válasza:
96%
Párommal 33 évesen jöttem össze. Első alkalommal csak összebújás volt. Kegyetlenül rossz volt, mert kívántam, sőt mint kiderült Ő is engem, de 14 év elteltével azt mondom megérte!
2023. máj. 23. 10:21
 4/23 anonim ***** válasza:
94%

Semmi bajom nem lenne vele. Érthető, hogy vannak olyan nők, akiknél fel kell építeni a bizalmat. Én úgy vettem észre, hogy általában megéri.

29/F

2023. máj. 23. 10:21
 5/23 anonim ***** válasza:
87%

Nincs ezzel gond ott, akkor, de az a nő aki így fiatalon nem vágyik a szexre, abból lesznek azok a feleségek, akik majd talán havonta egyszer szexelnek a férjükkel, szóval én biztos lelépnék tőled, lehet kivárnék egy pár szexet veled, de ennyi.

Viszont keress olyan férfit aki nem szereti a szexet, azzal lehet a további évek során is jól "meg lesztek".

2023. máj. 23. 10:28
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyedi eset.

Fiatalon még könnyen ellenáltam, ma már nehezen bírnék ellenálni.

Ágyban, bújás, ölelés, csók után annyira felizgulok, hogy ki van zárva hogy ne történjen több.

2023. máj. 23. 10:37
 7/23 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon tévedsz! Az, hogy egy nő nem szeretne az első, alkalommal szexelni, az nem jelenti azt, hogy feleségként sem szeretne csak igen ritkán.

Élő példa a párom. Ő sem akart elsőre, mert volt tartása, én sem mert nem láttam jelét, hogy megéri rányomulni egy gyömösz miatt. Mégis napi szinten műveljük.

Nőj fel, és gondolkozz a fejeddel, ne a farkaddal.

2023. máj. 23. 10:39
 8/23 anonim ***** válasza:
91%

Ha tudom előre, hogy így működsz, akkor nem gond. Mondjuk ez egy bimbózó párkapcsolat esetén értendő, ha mondjuk egy házibuliban megyünk el szobára, akkor eléggé összezavarodnék.

Viszont fontos információ a közlésed második fele, azaz, hogy bár lassabban, de el fogunk jutni oda, ahová el szeretnék jutni. Ha ezt nem teszed hozzá, akkor nem azon fogok aggódni, hogy ma este nem fekszel le velem, hanem azon, hogy később még milyen csapdák várnak majd, mennyire vagy gálásos, prűd, ilyesmi.

2023. máj. 23. 10:49
 9/23 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon rendben lenne ez amit írsz, csak ez a nők kis százaléka, nőj fel, járj nyitott szemmel ...

2023. máj. 23. 11:08
 10/23 anonim ***** válasza:
91%

Nem lenne probléma, párommal is így volt, de megőrültem az tutti.

Szarrá izgatott, majd úgy hagyott.

Engem ez az összebújás, csók stb rohadtul felhúz, második ilyennél mondtam is neki, hogy verje ki mert szétrobbanok!

2023. máj. 23. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!