Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatba belefér az utójáték? Kis bújás,simi,kis ölelés? Vagy semmi ilyen?
Figyelt kérdés
2023. máj. 22. 21:58
2/13 anonim válasza:
Nálam ez alap. Bár nem sima szexkapcsolataim voltak, hanem BDSM kapcsolat, vagy barátság extrákkal.
30F
3/13 anonim válasza:
Igen, elvégre a szexkapcsolat sem arról szól, hogy csak dugtok és utána tűnés.. (Mármint lehet valakinél igen, de az én értelmezésem szerint nem.)
4/13 anonim válasza:
Partnertől függ, van akivel tényleg csak sima szex
5/13 anonim válasza:
Persze! Egy magára igényes szexpartner nem végez fél munkát!
6/13 anonim válasza:
Persze, még egyéjszakásban is van valami levezetés. Lehet, hogy nem mindig sok, de van. Szerintem az csak prostinál van, hogy végeztünk, viszlát.
8/13 anonim válasza:
Rendszeres összejárásnál HA mindkét félnek úgy esik jól akkor "belefér". Ettől még ne gondold túl a storyt!!! Beszéljétek meg a játékszabályokat egymás között. Dugás utáni összebújás =/= szerelem!!!
9/13 anonim válasza:
#6 Én prostit is szoktam megölelni, megsimogatni. Meg is masszíroznak olykor. A jobbakkal van utójáték.
10/13 anonim válasza:
Megbeszélés kérdése, nekem anno belefért, sőt, volt hogy azt is akarta a srác hogy ott aludjak. De arra nemet mondtam, az már az én szememben egy kicsit sok lett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!