Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30-as éveiben járó pasik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as éveiben járó pasik, hogy viszonyulnátok ahhoz, ha az első együttalvásnál nem lenne szex, csal bújás?

Figyelt kérdés
Nekem több idő kell ehhez, szeretek fokozatosan haladni. Először csak csók, ölelések, puszik, összebújás, simogatás, majd később persze mehet az orális szex, majd szex is.
2023. máj. 23. 10:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
68%
Én nem vagyok türelmes. Ha az első randin nincs szex, akkor nincs második randi.
2023. máj. 23. 11:45
 12/25 anonim ***** válasza:
Húszas éveimben "belefért", 30-ason nem... nem azért mert ne lennék türelmetlen, de a megközelítésből kifolyólag valószínűleg amúgy is igen jelentős gap lenne a szexualitásunkban. Ami nem megy, azt meg nem kell erőltetni.
2023. máj. 23. 12:08
 13/25 anonim ***** válasza:
69%
Teljesen gyerekes dolog, csokolozás, tipitapi, összebujás, na és most akkor alvás. Ilyenkor inkább menjen mindenki a saját ágyába lecsillapitani magát meg aludni.
2023. máj. 23. 12:32
 14/25 Horst ***** válasza:
100%

Hiányolnám az biztos. Inkább annak a híve vagyok, hogy ismerkedés közben addig nem hívom a másikat magamhoz (vagy fordítva) amíg nem áll készen a szexre. Ha átgondolom, hogy miért szükséges a ráhangolódás / fokozatosság, akkor az jut eszembe, hogy a másik szeretne jobban megismerni. Ez a lakásán / hálószobáján kívűl is történhet. Már nem tinik vagyunk, így nekem neccesen férne bele...

32/F

2023. máj. 23. 12:33
 15/25 anonim ***** válasza:
Hát volt már ilyen a 20-as éveimben. Ha tudom, hogy egyébként összepasszolnánk az ágyban (beszélgettünk róla), akkor megérné várni. :)
2023. máj. 23. 13:36
 16/25 anonim ***** válasza:
75%
Ez max egyetemista korig (25) elfogadható. Mármint most, tíz évvel később nem tudom, mit mondanék, ha egy korombeli harmincas csaj csak ölelgetne, mint egy haver. Első gondolatom az lenne, hogy mi baj van vele? Amúgy sem hagynám ezt annyiban, mivel megcsókolnám, megfognám a mellét, seggét, elkezdeném vetkőztetni. És ha akkor leállít, vagy mondja, hogy ne, akkor abbahagynám és megkérdezném, hogy mi a baj? És itt ha belökne egy ilyet, hogy hát, én igazából csak ölelgetni meg simogatni szeretnélek, szerintem elröhögném magam. Milyen "bizalom" épül ki +1 éjszakás simogatás alatt?
2023. máj. 23. 14:04
 17/25 anonim ***** válasza:
#5 -ös válaszolónak adok igazat. Az én párommal pont ugyanez volt. Amikor komolyabbra fordult akkor szex maximum hetente (de legalább jó és tartalmas volt) Aztán összeköltözése után havonta, negyedévente és évente 0 együttlét. Akkor már az együtt alvást is meg kellett szüntetni. Ő fiatalon sem volt egy "magas lángon élő". Ha a srácnak sem fontos különösebben a szex akkor jó kapcsolat lehet ha ez fontos akkor meneküljön. Ismerem szerencsére az érem másik oldalát is. Általában ez a jövő.
2023. máj. 23. 14:10
 18/25 anonim ***** válasza:
Van annyi önkotrollom, hogy ha a hölgy így döntene akkor elfogadnám. Ezzel megtisztelném úgy érzem.
2023. máj. 23. 14:36
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
#18 Nekem is volt önkontrollom, elfogadtam. Akkor már egy hónapja sétálgattunk. Aztán ugyanaz volt amit a kérdező ír. De az ha egy felnőtt nőnek elég a puszilgatás és ölelgetés és csúnya szóval nem "gerjed" rá egy általa kiszemelt sportos, ápolt srácra ott a későbbiekben a srác ne számítson sok forró éjszakára. Hát abból nem is volt sok. Szerencsére az őt megelőző barátnőm teljesen más volt. Én hülye azt hittem majd fokozatosan kialakul és tüzes nő lesz ő is. Hát nem! Az előző pasijával is ilyen volt és az azt megelőzővel is. Persze ez nem baj de akkor olyan sráccal kell járnia aki szintén olyan habitusú mint ő. Akkor nem lesz gond hosszú távon sem.
2023. máj. 23. 14:47
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

#17, #19

Ez pontosan így van az esetek 99%-ban, tökéletesen leírtátok.

2023. máj. 23. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!