Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalom hiàny?
Figyelt kérdés
Megismertem egy nálam 20 évvel idősebb férfit úgy hogy nekem családom van. Párszor találkoztunk és egymásba szerettünk. Tartjuk a kapcsolatot, találkozunk,telefonon beszélünk. A nagy problémám ezzel hogy nem merek vele lefeküdni több okból sem. Nem akarom hogy kihasznàljon mert ugye szép szavakat bárki tud mondani. A paromon kívül más férfival nem voltam soha ezért is van bennem egy félsz. Az utolsó ok pedig hogy nem vagyok egy vékony alkat és tudom hogy látja ő is de ez akadályoz ebben. Szeretem őt,fontos nekem így tudom azt hogyha azt akarom hogy működjön akkor megkell tennem mert nem fog rám várni örökké. Bármilyen tanácsot szívesen fogadok ezzel kapcsolatban mert ilyen bizonytalan soha nem voltam még.2023. máj. 22. 20:35
1/10 anonim válasza:
A megcsaláshoz viszont van önbizalmad.
2/10 anonim válasza:
Gratuálok,hülye r*banc vagy te is b*zdmeg. Minden nő ilyen,megjelenik egy új fasz akkor már a régit dobni kell.
3/10 anonim válasza:
Nem értem milyen tanácsot vársz.
Én szexeltem más feleségével aki elég husis volt, de ő nem agyalt túl ennyit.
Vágyott a dolgokra, élvezte a dolgokat és jó volt.
4/10 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk a párommal haldoklik már úgyis mindegy
2023. máj. 22. 20:56
5/10 anonim válasza:
Van gyerek? vagy miért vagy még vele együtt?
Ahogy látom nem akarsz a kapcsolaton javítani.
6/10 A kérdező kommentje:
Van 3 gyerekünk. Sokszor próbáltam javítani rajta de már belefáradtam.
2023. máj. 22. 21:24
7/10 anonim válasza:
Okés, akkor mik a tervek a jövőre nézve?
9/10 anonim válasza:
Maradj a réginél, az új megdug és dob.
10/10 anonim válasza:
Én is mindig duci voltam, de ha rád néz és nem vak, akkor tudni fogja mire számíthat és hogy ez oké e neki. Én szívesebben csináltam volna ruhában sokszor, de levette rólam, és sosem volt senkinek sem egy rossz szava.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!