Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gátlásosság és a szex?
Figyelt kérdés
Van olyan köztetek olyan, aki a személyiségében lévő gátlásossága miatt nem mer szexelni, de amúgy vágyna rá?
(Vagy éppen a gátlássosága miatt nem tud olyan kapcsolatot kialakítani, ahol szexben is lenne része?)
2019. okt. 29. 22:19
1/6 anonim válasza:
Igen sajnos van :(
Nem vagyok megelégedve a testemmel( széles a csípőm,és a cicim is nekem nagynak tűnik( 80B)) és emiatt gátlásos vagyok.
2/6 anonim válasza:
Vaan egyrészről nagyon gátlásos vagyok de egy más téren még iszonyú gátlástalan is inkább úgy mondanám 2 oldalam van az egyik Clark Kent a másik meg egy pszichopata szörnyeteg :)
3/6 anonim válasza:
Igen, vannak ilyen emberek, de a "történet" már az első fázisnál megbukik általában - mármint hogy elinduljon az úton, társalogni kezdjen egy ellenkező neművel. Márpedig a nélkül nem megy, nem jut el senki az ágyig, úgyhogy csak előre bátran, vagy szépen lépésenként minden nap egy kicsit, vagy azéismegcsinálom' és bátran leszólítani (kultúráltan persze) a lányokat :)
4/6 anonim válasza:
Én már nagyon szerelmeskednék, hosszú idő óta nem volt benne részem. F
5/6 anonim válasza:
Mióta felszedtem pár plusz kilót egy betegség miatt, nem tetszik a testem és emiatt nem is merek ismerkedni pedig sok férfi próbálkozna, de félek csak ruhán keresztül látnak vonzónak, ha nem lenne rajtam csalódnának
6/6 anonim válasza:
a gátlásosság az egyik legrombolóbb a szexben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!