Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szexelnétek szégyenlőssebb, gátlásosabb fiúval?
Figyelt kérdés
Nem a szexkapcsolatra gondolok, mert ott nyílván nem szabad félénkebbnek lenni. Inkább egy olyan sráccal, akivel komoly kapcsolatot szeretnél. Picit lenne az, nem olyan durva szinten.2017. ápr. 22. 13:37
1/9 anonim válasza:
Hogy szégyenlős? Nem láthatom, csak sötétben tudja csinálni? Így annyira nem
Viszont ha úgy, hogy mondjuk fél levetkőzni az elején, és csak kicsit lassabban megy neki, azzal semmi bajom. Egy idő után ezt úgyis kiküszöbölnénk. Mondjuk sok bókkal.
2/9 A kérdező kommentje:
1-es, utóbbi.
2017. ápr. 22. 13:46
3/9 anonim válasza:
szerintem ez tényleg nem para, persze nagyon szexi, ha egy srác magabiztos az ágyban, de egy idő után az leszel, ne aggódj
1es voltam
4/9 anonim válasza:
Az elején majd' mindenki így van, ez természetes dolog!
5/9 anonim válasza:
Nem szívesen. Egy pasi legyen tökös, vállalja fel a testét, akármilyen legyen is az. Nem gond ha vékony, vagy nem a legjobbképű, de szégyenlős ne legyen. Ha nem mer kimenni a nudira, nekem nem kellene.
6/9 anonim válasza:
Ha komoly kapcsolatot akarok vele nem zavarna. Amugy ezekbe az a jo hogy lehet veluk trollkodni ugy hogy zavarba hozod :P
7/9 anonim válasza:
Ilyen a baratom. Eleinte elegge nagy teher volt, hogy nekem kellett ot batoritgatni, az alsonadragjat nem.merte levenni, stb. De ez egy ido utan feloldodik ugyis. Na meg haz az idegeskedestol eleg sokszor le is lankadt eleinte. Eleg kellemetlen volt.
8/9 anonim válasza:
Nem zavaró, sőt...Én aranyosnak találom ezt, legalább könnyen zavarba lehet hozni a másikat :D egyébként az elején mindenki ilyen, lányok fiúk is egyaránt.
9/9 anonim válasza:
Nem!
Jesszus... Esélyt sem adnék ilyennek. Egy pasi (meg nő is), legyen határozott és találja meg a tökeit! Kiábrándító az ilyen. :/
20 /n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!