Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szabaduljak meg a gátlásaimtól könnyen?
Volt egy kapcsolatom vele vesztettem el a szűzességemet, ritkán találkoztunk az után mindegy miért. Mindig is szégyenlős voltam, nem is vagyok az a nagyon szép làny (igyekszem vàltoztatni rajta), plusz a partnerem is mindig leszólta a testem, kérdezősködött hogy mi miért úgy néz ki rajtam ahogy, stb. Ettől még gátlásosabb lettem, már alig merek szex elött levetközni vagy strandra sem járok már annyira szégyenlem a testemet. Ez viszont nagyon gyerekes szerintem és komoly hátrány lesz a következő párkapcsolataimban.. minél hamarabb szeretnèk megszabadulni a gáltástól, de úgy érzem csak akkor fogok tudni ha a szememben már tökéletessé teszem a testem (edzés, stb)
Addig is hogyan oldjam a gátlásaimat?
Pèldául csókolózni sem "merek" mert leszólta azt is és azóta megutáltam. Viszont nem szeretnèm nevetségessé tenni magam a következő párkapcsolatomban.
Tudnátok erre valami jó megoldást hogyan küzdjem le a fèlelmeim, hogyan legyen önbizalmam addig is ameddig el nem érem az álomalakot, hogyon küzdjem le a gátlásokat?
Köszönöm szépen a kedves válaszokat! :)
18L
Olvasd el: The Six Pillars of Self-Esteem - Nathaniel Branden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!