Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagymellű nőként, tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagymellű nőként, tényleg szégyellnem kéne magam, és hagyjak fel az ismerkedéssel?

Figyelt kérdés
33 éves vagyok, 3 gyermek édesanyja. Fiatalabb koromban is nagy mellem volt, aztán a terhességek és a szoptatás alatt még nagyobb lett (90E/F+) majd nyilván a szoptatási időszak után összementek valamennyire, de a megnyúlt bőr... Nos az megmaradt. Ezután 25 kilót fogytam, nyilván mellből is, így lapos és lóg. Pár hónapja, néhány heti ismerkedés és randi után eljutottunk egy pasival az ágyba... Ahol megkért, hogy a melltartómat vegyem vissza, mert szerinte nem szép az ennyire lógó mell. 😔 Mondanom sem kell, vége is lett az egésznek azonnal. Viszont azóta ez nagyon bennem van, az ismerkedés elején el szoktam mondani, hogy szültem, nem vagyok topmodell alkat stb, de mégis iszonyú gát van bennem. Most megint van egy pasi akivel ismerkedünk pár hete, de az előző csávó azt a minimális önbizalmamat is totál lenullázta.... 😥
2023. máj. 21. 21:29
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
83%

Nem kell szégyelned magad. Hidd el, hogy lesz olyan pasi - nem is kevés - amelyiknek ez nagyon nagyon bejön.:)

Ami miatt hibáztathatod magad, hogy egy olyan kőbunkóval eljutottál az ágyig, mint amelyik leszólta a melleidet.

2023. máj. 21. 22:11
 12/43 anonim ***** válasza:
82%

szóval egy konkrét pasinak (az eddigi 1 próbálkozásból 1-nek) nagyon nem tetszett. na bumm. majd másnak tetszik.

(egyébként mindenkinek van külsővel kapcsolatos ízlése és bárkivel előfordulhat, hogy olyasmi fogadja a ruha alatt, amit a saját ízlése szerint totál taszítónak talál)

de ha eredetileg is minimális önbizalmad volt, amit teljesen lenulláztak, akkor szerintem nem lesz túl nagy hatása annak, hogy mit írunk. ismerkedj, találj valakit, akin azt érzed, hogy nagyon bejössz neki, hidd is el hogy nagyon bejössz neki (enélkül értelmetlen szexelni), aztán sok sikert!

2023. máj. 21. 22:22
 13/43 anonim ***** válasza:
80%

Fhu, de tahó volt.

Semmiképp ne szégyelld magad. Rengeteg pasi bukik a lógósabb mellekre, nagyon sok. Nem a megfelelő volt számodra, de majd az is eljön. A hiba nem benned van.

2023. máj. 21. 22:30
 14/43 anonim ***** válasza:
29%
Tudom, hogy téged nem vigasztal, de engem az "üres dohányzacsko" mellek izgatnak nagyon. A többi is szép lehet, de az ilyen tömény izgalom nekem. (Ráadásul tudod, hogy milyen nehéz ilyent találni? De mit tegyek, nekem ez a kiteljesedett nöiesség.)
2023. máj. 21. 22:34
 15/43 anonim ***** válasza:
80%
üres dohányzacskó XDDD
2023. máj. 21. 22:45
 16/43 anonim ***** válasza:
75%

Általában tisztában vagyok vele, milyen buta, ostoba, kretének vannak, de még így is hihetetlennek tűnik a történet, hogy létezik ilyen prímítiv vadbarom, aki képes ilyen módon megbántani valakit. Normális ember, ha csak nem valami szélsőséges esetről, egési sérűlésről, egyébb sulyos deformációról van szó, eszébe nem jutna így reagálni. De az ilyet meg előtte tisztázák, nem szex közben szembesül vele az ember.

Persze azért a kérdező felelősége is felvetődik, hogy egy ilyen sötét barmot talált magának.

2023. máj. 21. 22:49
 17/43 anonim ***** válasza:
34%
Esetleg netán egy kis felbontásu ikon méretű, kissé kockázott képet nem tennél fel a cicidről ? Csak hogy lássuk miről van szó, mi az amire az a féleszű, ilyen bunkó módon reagált. Sejtem, hogy legkevésbbé akarsz magadról képet feltölteni, de egy ikonméretű kép, amin csak két mell látható, kizárt hogy valamilyen kellemetlen helyzetbe hozzon.
2023. máj. 21. 22:59
 18/43 anonim ***** válasza:
79%
Az előző pasid egy tajparaszt lehetett! Ismerkedj nyugodtan! Nem kell szégyelned magad!
2023. máj. 21. 23:08
 19/43 anonim ***** válasza:
28%

Figy' ez kicsit olyan mint a csípős kaja. Van aki szereti, van akinek "elmegy ha nem mar", meg van aki csak belenyal és brrrrr nem kér belőle. Ott is az a jó, ha a szervírozás előtt megmondják mi a pálya.

Tedd szerintem te is ezt, jelezd a fickónak hogy mi a helyzet (ettől az előző ürge még egy tapintatlan vadbarom volt).

2023. máj. 22. 00:20
 20/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat!

Nem az első ismerkedés volt, de az első akivel nagyon egy hullámhosszon voltunk minden téren így vele jutottunk (volna) el az ágyig. Elmondtam neki is, hogy 3 gyerek után mi a helyzet a ruha alatt, nem árultam zsákbamacskát 🤷🏽‍♀️

Sajnos valóban minimális önbizalmam volt mindig is, a terhességek után pláne ezért volt ez elég nagy pofon úgymond. De azóta igyekszem változtatni magamon kívül belül, és remélem valóban lesz férfi aki nem így áll hozzám mint ez a bizonyos előző

2023. máj. 22. 02:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!