Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagymellű nőként, tényleg szégyellnem kéne magam, és hagyjak fel az ismerkedéssel?
#30 Abból is látszik, hogy nem én döntök helyetted, hogy milyen állapotban van az életed - lógó csöcsű, kiöregedett, sokgyerekes mamaként. Ha rám hallgattál volna, sosem jutsz ide. Illetve az eljövendő életpályád a további okos döntéseiddel - amely sajnos elég gyakori ahhoz, hogy közhelyesnek is nevezzük -, szintén azt mutatják, hogy értelmes tanácsot nem hogy kérni, még meghallgatni sem vagy hajlandó.
Az, hogy 30+ éves, 3 kölykös anyuka, az nem értékítélet, hanem a valóság számszerűsítése. Egy ilyen nőt dugni egy átlagostól felfelé lévő pasi számára nem kihívás; élvezeti értéke eseti, sportértéke meg kereken nulla.
Azért ne túlozz. 33 évesen még nem öreg.
Azzal viszont egyetértek, hogy ilyen testtel, 3 gyerekkel még szexpartnernek sem lesz elég a jobb külsejű pasasoknak. Esetleg egyszeri alkalomra annak, akinek ez is belefér.
Kérdező, ha van rá keret, akkor plasztika. Vagy átlag alatti Jóska jöhet szóba. A többi lehetőség bizony így végződik. A pasasok nehezen fogadják be az agyukba, hogy egy többször szült nőnek a teste ilyenné válhat, és rengeteg esetben szülés nélkül is. Rögeszméjük, hogy 50 évesen is 18 éves testtel kell rendelkeznie egy nőnek, mert csak arra áll fel nekik.
#31 most ezzel azt akarod mondani hogy nem kell házasodni? Vagy gyereket vállalni? Vagy kapjon inkább tápszert hogy szép maradjon a nő melle?
Vagy szerinted hogyan kéne "sose eljutni ide"?
Szexre én sem keresnék egy gyerekes anyát, semmiképp sem.
De hasonló gyerekes apák akik szintén nem top10 kategórába tartoznak nekik nem lesz a kérdezővel semmi problémájuk.
De egyébként három gyerekkel szexkapcsolatot kezdeni sűrűn váltogatni az alkalmi partnert hát ennél azért felelősségteljesebbnek kellene lenned.
Itt nem a logó ciciddel vannak gondok úgylátom...
#33 Például nem kellett volna minimum 25 kilót híznia, akkor a mellei meg a teste sem lenne olyan, mint egy leeresztett zacskó. Most meg itt sír nekünk, hogy rusnya lett. De mondhatnám még azt is, hogy egy nő ha tudja a helyét a szexpiacon, akkor talál partnert és önbizalmat is.
Értjük, hogy bunkó a szexpartnere, ha ilyet mond, hogy vegye fel a melltartót szex közben (én soha nem mondanék ilyet), de gondolkozzunk már el azon, hogy vajon miért mondta? A kedves mama randább meztelenül, mint ruha nélkül, és ez nem azért van, mert ezt most leírtam, hanem mert nem vigyázott a külsejére. Ez 100%-ban az ő hibája, hiába nem szimpi ezt olvasni.
Amióta kifejlődtek a melleim, azóta lógnak.És 50 kiló voltam akkor, tehát nem elhízott. Ezzel semmit sem lehet kezdeni. Nem mindenkinek lesznek feszes, kerek mellei. 🤷♀️Nyugodjál bele bébi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!