Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagymellű nőként, tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagymellű nőként, tényleg szégyellnem kéne magam, és hagyjak fel az ismerkedéssel?

Figyelt kérdés
33 éves vagyok, 3 gyermek édesanyja. Fiatalabb koromban is nagy mellem volt, aztán a terhességek és a szoptatás alatt még nagyobb lett (90E/F+) majd nyilván a szoptatási időszak után összementek valamennyire, de a megnyúlt bőr... Nos az megmaradt. Ezután 25 kilót fogytam, nyilván mellből is, így lapos és lóg. Pár hónapja, néhány heti ismerkedés és randi után eljutottunk egy pasival az ágyba... Ahol megkért, hogy a melltartómat vegyem vissza, mert szerinte nem szép az ennyire lógó mell. 😔 Mondanom sem kell, vége is lett az egésznek azonnal. Viszont azóta ez nagyon bennem van, az ismerkedés elején el szoktam mondani, hogy szültem, nem vagyok topmodell alkat stb, de mégis iszonyú gát van bennem. Most megint van egy pasi akivel ismerkedünk pár hete, de az előző csávó azt a minimális önbizalmamat is totál lenullázta.... 😥
2023. máj. 21. 21:29
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
14%

#30 Abból is látszik, hogy nem én döntök helyetted, hogy milyen állapotban van az életed - lógó csöcsű, kiöregedett, sokgyerekes mamaként. Ha rám hallgattál volna, sosem jutsz ide. Illetve az eljövendő életpályád a további okos döntéseiddel - amely sajnos elég gyakori ahhoz, hogy közhelyesnek is nevezzük -, szintén azt mutatják, hogy értelmes tanácsot nem hogy kérni, még meghallgatni sem vagy hajlandó.

Az, hogy 30+ éves, 3 kölykös anyuka, az nem értékítélet, hanem a valóság számszerűsítése. Egy ilyen nőt dugni egy átlagostól felfelé lévő pasi számára nem kihívás; élvezeti értéke eseti, sportértéke meg kereken nulla.

2023. máj. 22. 11:35
 32/43 anonim ***** válasza:
0%

Azért ne túlozz. 33 évesen még nem öreg.

Azzal viszont egyetértek, hogy ilyen testtel, 3 gyerekkel még szexpartnernek sem lesz elég a jobb külsejű pasasoknak. Esetleg egyszeri alkalomra annak, akinek ez is belefér.

Kérdező, ha van rá keret, akkor plasztika. Vagy átlag alatti Jóska jöhet szóba. A többi lehetőség bizony így végződik. A pasasok nehezen fogadják be az agyukba, hogy egy többször szült nőnek a teste ilyenné válhat, és rengeteg esetben szülés nélkül is. Rögeszméjük, hogy 50 évesen is 18 éves testtel kell rendelkeznie egy nőnek, mert csak arra áll fel nekik.

2023. máj. 22. 11:52
 33/43 anonim ***** válasza:
70%

#31 most ezzel azt akarod mondani hogy nem kell házasodni? Vagy gyereket vállalni? Vagy kapjon inkább tápszert hogy szép maradjon a nő melle?

Vagy szerinted hogyan kéne "sose eljutni ide"?

2023. máj. 22. 11:53
 34/43 A kérdező kommentje:
Undorító, érzelmileg 0 ember vagy, ez mostmár legalább mindenkinek világos.
2023. máj. 22. 11:53
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Szexre én sem keresnék egy gyerekes anyát, semmiképp sem.

De hasonló gyerekes apák akik szintén nem top10 kategórába tartoznak nekik nem lesz a kérdezővel semmi problémájuk.

De egyébként három gyerekkel szexkapcsolatot kezdeni sűrűn váltogatni az alkalmi partnert hát ennél azért felelősségteljesebbnek kellene lenned.

Itt nem a logó ciciddel vannak gondok úgylátom...

2023. máj. 22. 12:53
 36/43 anonim ***** válasza:
85%
Ne bántsátok! Ha valaki szép arcú,nem nagyon elhízott,igényes ad magára. Találhat jó pasikat simán.
2023. máj. 22. 14:24
 37/43 anonim ***** válasza:
20%

#33 Például nem kellett volna minimum 25 kilót híznia, akkor a mellei meg a teste sem lenne olyan, mint egy leeresztett zacskó. Most meg itt sír nekünk, hogy rusnya lett. De mondhatnám még azt is, hogy egy nő ha tudja a helyét a szexpiacon, akkor talál partnert és önbizalmat is.

Értjük, hogy bunkó a szexpartnere, ha ilyet mond, hogy vegye fel a melltartót szex közben (én soha nem mondanék ilyet), de gondolkozzunk már el azon, hogy vajon miért mondta? A kedves mama randább meztelenül, mint ruha nélkül, és ez nem azért van, mert ezt most leírtam, hanem mert nem vigyázott a külsejére. Ez 100%-ban az ő hibája, hiába nem szimpi ezt olvasni.

2023. máj. 22. 15:38
 38/43 anonim ***** válasza:
77%

Amióta kifejlődtek a melleim, azóta lógnak.És 50 kiló voltam akkor, tehát nem elhízott. Ezzel semmit sem lehet kezdeni. Nem mindenkinek lesznek feszes, kerek mellei. 🤷‍♀️Nyugodjál bele bébi.

2023. máj. 22. 16:08
 39/43 anonim ***** válasza:
85%
Vékony nőknek is lógnak a mellei. Anyu pl 60 kiló fölé soha nem ment,de lógott neki szülés után.
2023. máj. 22. 16:43
 40/43 anonim ***** válasza:
39-es vagyok, neki kicsi is amúgy de lóg.
2023. máj. 22. 16:45
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!