Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagymellű nőként, tényleg szégyellnem kéne magam, és
hagyjak fel az ismerkedéssel?
Figyelt kérdés
33 éves vagyok, 3 gyermek édesanyja. Fiatalabb koromban is nagy mellem volt, aztán a terhességek és a szoptatás alatt még nagyobb lett (90E/F+) majd nyilván a szoptatási időszak után összementek valamennyire, de a megnyúlt bőr... Nos az megmaradt. Ezután 25 kilót fogytam, nyilván mellből is, így lapos és lóg. Pár hónapja, néhány heti ismerkedés és randi után eljutottunk egy pasival az ágyba... Ahol megkért, hogy a melltartómat vegyem vissza, mert szerinte nem szép az ennyire lógó mell. 😔 Mondanom sem kell, vége is lett az egésznek azonnal. Viszont azóta ez nagyon bennem van, az ismerkedés elején el szoktam mondani, hogy szültem, nem vagyok topmodell alkat stb, de mégis iszonyú gát van bennem. Most megint van egy pasi akivel ismerkedünk pár hete, de az előző csávó azt a minimális önbizalmamat is totál lenullázta.... 😥
Te pedig legközelebb tedd szóvá,hogy miért nem 18-20cm a farka? Ha ilyen tapló akad...
2023. máj. 22. 02:40
22/43 anonim válasza:
Ekkora idiótát. Más mit nem adna ilyen cicikért.
De mondjuk vannak itt még apró részletek, pl a 3 gyerek…
2023. máj. 22. 04:12
23/43 anonim válasza:
A baj nem a melleiddel van, hidd el. 3 gyerekes anyaként lássuk be, csak azok fanyalodnak rád, akik könnyebben akarnak szexhez jutni. Sajnálom, hogy ezt így kellett leírnom, nem bántó szándékkal tettem.
2023. máj. 22. 04:45
24/43 anonim válasza:
Dugnalak. Nwkem bejon
2023. máj. 22. 07:47
25/43 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy fanyalodásról lenne szó, tekintve hogy akad udvarlóm nem is egy, csak a rossz élmény után nyilván óvatosabb vagyok már. + Nem is feltétlenül keresek kifejezetten kapcsolatot, inkább szexpartnert. (Nem kell a gyerekeimnek új apuka, és eltartó sem tekintve, hogy stabil önálló munkám, és házam van. Tehát úgymond a gyerekek ebben a kérdésben nem játszanak szerepet, de nem csináltam soha titkot belőlük)
2023. máj. 22. 08:40
26/43 anonim válasza:
25
"akad udvarlóm nem is egy"
A szexpartner nem udvarló...
És ha valaki csak szexet keres mindegy, hogy lóg e vagy sem a cici.
De valóban itt a gyerekek inkább a gond.
Nem mindenki fogadja el ha vannak még szexkapcsolat terén sem de egy hasonló szingli gyerekes apukával biztos jól kijönnél mondjuk.
2023. máj. 22. 08:52
27/43 anonim válasza:
32 kilót fogytam cukorbetegség miatt. A D-E kosaras mellemből mára B-C kosár lett. És nincsen olyan melltartó sem amiben kicsit is mutatna valahogyan. Ez van. Lassan 50 leszek, plasztikáztatni már nem fogok. Pénzem se lenne rá soha. Szerencsére a társkeresés meg már hidegen hagy.
2023. máj. 22. 08:56
28/43 anonim válasza:
Taplót fogtál ki.
2023. máj. 22. 08:57
29/43 anonim válasza:
Én eleve soha nem kúrnék gyerekes nőt. Az meg egy baromság, hogy nem keres pótaput. Ha kicsit is komoly a kapcsolat - értsd: szex előtt-után van egy óra beszélgetés - a gyerekek úgyis szóba kerülnek, mivel egy 3 gyerekes családanya élete róluk szól, körülöttük forog. Ha nem, az is baj... de ha igen, az is!
2023. máj. 22. 10:44
30/43 A kérdező kommentje:
29es mázli, hogy nem te döntöd el, hogy mit keresek a gyerekeim mellé, vagy mit/kit nem.
A beszélgetés ezen részét le is zárom, mert nem tartozik senkire annál több amit fentebb leírtam.
Köszönöm annak aki eddig normálisan írt, és nem próbált belemagyarázni plusz dolgokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!