Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, mit gondoltok azokról a nőkről, akik sose voltak kinyalva?
Mi a helyzet azokkal akik még full szüzek is mellé?
Azok csúnya csajok? Szégyellősek vagy kilógós a puncijuk? Esetleg simán femcelek? Most az aszexuálisakat vonjuk ki a téma alól.
Oké, ez egy csöves ujságírói ámokfutás. Vélhetően egy kiragadott példa, ami a feminizmus lángját hivatott táplálni
Igen, vannak ilyen gyökerek akik felsöbbrendűnek érzik magukat. De olyan nincs, hogy valaki csupa véletlen már 3., 4., n. alkalommal is ilyet fog ki. Ennek oka van. Meg annak is miért nem hajtják őket el a csajok.
Ha mosva azért volt rendszeresen, akkor nincs vele baj.
Ha kilóg a “bele”, annál jobb!
Nőként nekem nincs ilyen problémám, én szeretem és kapom is.
Viszont sok barátnőm van aki nem szereti, egyáltalán nem csúnyák ,sokszor a pár is meg lenne hozzá aki hajlandó és szereti is.
Van olyan aki elvből utasítja el, van aki szerint nem szép a puncija (?) és nem akarja mutogatni. Van olyan ahol a férfi nagyon nyalás mániás, de a nő egyszerűen nem élvezi.
Van olyan barátnőm, aki 34 évesen szüz, mert vallási okok miatt ugye az igazira vár...Nagyon szép nő.
Két csinos barátnő találkozik. Az egyik így üdvözli a másikat: de ki vagy nyalva!
- Mi?? Látszik???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!