Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, mit gondoltok azokról a nőkről, akik sose voltak kinyalva?
Mi a helyzet azokkal akik még full szüzek is mellé?
Azok csúnya csajok? Szégyellősek vagy kilógós a puncijuk? Esetleg simán femcelek? Most az aszexuálisakat vonjuk ki a téma alól.
Szerintem nagyon szomorú dolog, hogy vannak akik csak vágynak rá, de nem kapják meg (vagy nem mernek olyan viszonyba kerülni hogy megkapják).
Nem tudom eldönteni mi a szomorúbb: ha valaki 30-40 évesen is szűz, mert csúnyának érzi magát (Uram bocsáss az is), vagy ha leél egy életet 1 max 2 béna önző pasival és arra a következtetésre jut hogy a szex nem nagy durranás.
Én szeretek adni, meg kapni is. Nem érdekel hogy milyen a csaj puncija (kilóg a kisajkai, nagy a csuklója vagy nem szörteleníti ), lényeg hogy legyen egészséges (!) és tiszta. Azoknak a nőknek akiket nem nyal(t/n)ak ki üzenem: ne szégyellősködjenek, mert nem tudják miből maradnak ki! Ha úgy van inkább fizessenek egy pasinak -és akkor nem az jár majd a fejükbe mit gondol vagy hogy néz ki ott lent-, csak végre tapasztalják meg a jót!
Férfi vagyok, de ha valaki szeretne segítséget kérni, írjon bátran. Elég ügyes és kellően tapasztalt vagyok ilyen dolgokban.
Véletlenek? Mi abban a véletlen, ha egy pasi bevágja a durcit, ha valami olyat kell csinálni, ami kifejezetten neki nem jó?
Ajánlom olvasásra, biztos nincs egyedül az ürge: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!