Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfitársaim, A ti nő társatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, A ti nő társatok is igényli aktus után, hogy mondjátok szóval is hogy jó volt?

Figyelt kérdés

Eddig még nem volt ilyen partnerem pedig már nem vagyok fiatal

.... De ez most elvárja hogy utána mondjam szóval is hogy jó volt vagyis hát szeretné, hogy mondjam.

Ő mondogatja a szex közben hogy jó meg ilyenek meg hogy nagyon jó... Persze ez egy jó visszajelzés

De én például nem mondanám csak úgy magamtól...

Szex közben úgy általában nincs is módom arra hogy mondjak bármit fizikailag....

De utána se... Mert 'örülök hogy élek'

Voltak már olyan partnereim is, akikkel a szex lelki kielégülést is adott.... De ott se dumáltam szex után..... Csak próbáltam életben maradni

2023. ápr. 17. 21:19
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

Pontosítanék:... Persze, beszélgetés meg ilyesmi az azért tudom hogy kell a szex után..

. És szoktam is szoktunk is

De azt mondani hogy jó volt valahogy nem tudom... Nem adja magát.... Szerintem az látható és egyértelmű hogy jó volt...

2023. ápr. 17. 21:24
 2/21 anonim ***** válasza:

És tényleg jó volt?

Mert ha nem akkor mire fel várja el hogy hazudj neki?

Ha meg hazudsz neki akkor az a baj hogy hazudsz neki, ha meg nem hazudsz akkor meg azon sértődik meg. :D :D

Mint a Csoki az Üvegtigrisben? mondjad má hogy jó volt.. sokkotkaptábazmeg, soevoltilyenjó. :D :D

2023. ápr. 17. 21:35
 3/21 A kérdező kommentje:

Egy éve vagyunk együtt... Eddig békén hagyott ezzel.... Tegnap jött elő ezzel az igényével...

Hát nem tudom mi lesz...

Jónak persze jó, sőt.. majdhogynem nagyon jó... De annyira talán nem hogy még mondjam is.

Nem vagyok belé szerelmes és ezt ő is tudja...

Szerinted ő szerelmes belém.... De szerintem csak annyiról van szó hogy eddig talán én vagyok a legjobb (partnere.... Persze nemcsak szexuális értelemben hanem egyébként is de ahogy ő mondja a szexben is....)

Zavaros és ingoványos dolog ez a szerelem téma.... Én például nem is igazán hiszek benne hogy van tiszta szerelem....

Voltam oda már én is nagyon nőkért... Az egyik amikor lapátra tett majdnem elpusztultam... De tényleg.. hónapokig is úgy feküdtem le este hogy nem biztos hogy reggel is életben leszek... Hogy egyszerűen csak megszűnik a légzésem az éjszaka folyamán...

De utólag mégsem vagyok biztos abban hogy szerelmes voltam belé.... Nem tudom

2023. ápr. 17. 22:00
 4/21 anonim ***** válasza:

Ha nőként megengedsz egy választ: mi mindig megkérdezzük egymástól hogy jó volt e. Van hogy előbb ő, van hogy én, aztán a másik visszakérdez. Őszintén lehet erre felelni, nem muszáj robot módra igennel válaszolni.

De ha téged ez zavar, mondd el neki amit fentebb leírtál. Hátha megérti. De nem biztos... Lehet neki kell a pozitív megerősítés szavakkal is.

2023. ápr. 17. 22:00
 5/21 anonim ***** válasza:
#3 Lassan kibuggyan belőle a pszichopata figyeld meg..
2023. ápr. 17. 22:21
 6/21 anonim ***** válasza:
Én a lánytól mindig megkérdezem reakció után, hogy elélvezett-e, végén, hogy milyen volt, hogy tetszett. Ingyen van. Én nem szeretek a magam részéről nyilatkozni, mert nehéz kérdés. Általában nem ugyanakkor a legjobb nekünk a szex, de nekem az is az élmény része (egósimogatás), hogy neki mennyire volt jó, így ha ő happy, akkor én is.
2023. ápr. 17. 22:55
 7/21 anonim ***** válasza:
Én egy kérdőívet töltetek ki vele erről, amatőr vagy #6.
2023. ápr. 18. 03:20
 8/21 A kérdező kommentje:

#4 - A válaszok szerint is sokféle lehet ez a történet....

Számomra furcsa ez a kölcsönös kérdezgetés... Bennem valahogy az maradt meg aha tapasztalatok illetve olvasmányaim alapján, hogy a hölgyek például nem szeretik ha a kérdezgetik őket, mert az valamiféle bizonytalanság jele és azt nem szeretik hogy az illető kételkedik valamiben.

De ha ti ezt így csináljátok és nektek jó... Akkor az úgy jó. (Szerintem)

Azt találtam ki hogy majd azt megmondom neki (legközelebb amikor találkozunk de még nem szexelünk), hogy ha megkérdezi hogy jó volt e akkor válaszolok....

Például egy kérdésre könnyebben mondok egy igent.... Minthogy magam fogalmazzak meg egy olyasmit ami egyébként nem kívánkozik... Persze az nem azt jelenti hogy nem volt jó csak talán nem volt jó annyira...

Az viszont biztosan úgy van hogy ő igényli a pozitív megerősítést...

Aztán persze magam is kíváncsi vagyok hogy mit fog reagálni erre a felvetésre vagy javaslatra...

Mondjuk lehetne annyi esze hogy nem feszegeti ezt a kérdést, mert tudja hogy nem vagyok szerelmes belé..... A kapcsolatunk eleve is úgy indult hogy alapból nem azt mondom hogy kizárta hogy érzelmek legyenek csak ő nem érzelmi alapon akarta ezt a kapcsolatot mert azt mondja hogy azokkal csak a probléma meg a baj van. Aztán persze mostanában meg olyan húrokat penget vagyis hát már elég régóta hogy belém szeretett....

2023. ápr. 18. 09:25
 9/21 A kérdező kommentje:

#6 - hát ha őt nem zavarja hogy kérdezgeted akkor okés

.... Persze lehet hogy még tetszik is neki.

Sokféle a történet. Nekem is voltak különféle verzióim már.

Volt barátnőm akit nagyon könnyű voltál 'elmeneszteni'. Ezt a helyzetet azért szerettem, mert mint ahogy te is írtad, a férfiember szereti a tudatot hogy hatékony volt. Persze utána mindig 'megcsináltuk' nekem is... Az sem volt olyan bonyolult.

Volt olyan is aki nagyon ritkán ment el annak ellenére nagyon élvezte magát a folyamatot

Volt olyan is hogy én mentem előbb is aztán őt hoztuk ki a 'kátyúból' közös erővel..... Sokféle volt

De azt eddig még senki sem akarta hogy én a végén mondjam hogy jó volt

2023. ápr. 18. 09:38
 10/21 A kérdező kommentje:

Lehet az is hogy majd 'rágyúrok' és 'kilököm' magamból azt a kis 'jó volt' -ot....

Majd meglátom. Mert nekem viszont rosszabb lesz hogyha mondanom kell hogy jó volt... Pedig tényleg jó csak nem annyira hogy mondjam is mint ahogy már korábban is írtam

2023. ápr. 18. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!