Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfitársaim, A ti nő társatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, A ti nő társatok is igényli aktus után, hogy mondjátok szóval is hogy jó volt?

Figyelt kérdés

Eddig még nem volt ilyen partnerem pedig már nem vagyok fiatal

.... De ez most elvárja hogy utána mondjam szóval is hogy jó volt vagyis hát szeretné, hogy mondjam.

Ő mondogatja a szex közben hogy jó meg ilyenek meg hogy nagyon jó... Persze ez egy jó visszajelzés

De én például nem mondanám csak úgy magamtól...

Szex közben úgy általában nincs is módom arra hogy mondjak bármit fizikailag....

De utána se... Mert 'örülök hogy élek'

Voltak már olyan partnereim is, akikkel a szex lelki kielégülést is adott.... De ott se dumáltam szex után..... Csak próbáltam életben maradni

2023. ápr. 17. 21:19
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Ha kérdez az nem gond...

Csak ne várjál hogy én önként és dalolva áradozzak.....

Mert lehet hogy annyira nem is jó

Pedig tudja hogy tetszik a segge kimondottan is nagyon is

De tényleg.... És nagyon passzolunk is testileg

Más kérdés hogy egyébként a személyisége az nagyon távol áll tőlem...

De nem vagyunk fiatalok és már nem nagyon ugribugri zunk...

És egyéb tényezők is amellett szólnak hogy jók vagyunk mi így..

Jó persze azért két három havonta szakítás közeli állapotba szoktunk kerülni... Mert nagyon taszító ahogy a világról gondolkodik..

Meg hogy Kikre szavazott kiket preferál. És nem csak annyi hogy rájuk szavazott de... Úgy is gondolja... Hiába is próbálja tagadni mert egyszer egyszer csak kibújik a szög a zsákból

... Elszólja magát ő hiába nem veszi észre elég ha én észreveszem..

2023. ápr. 19. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!