Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, A ti nő társatok is igényli aktus után, hogy mondjátok szóval is hogy jó volt?
Eddig még nem volt ilyen partnerem pedig már nem vagyok fiatal
.... De ez most elvárja hogy utána mondjam szóval is hogy jó volt vagyis hát szeretné, hogy mondjam.
Ő mondogatja a szex közben hogy jó meg ilyenek meg hogy nagyon jó... Persze ez egy jó visszajelzés
De én például nem mondanám csak úgy magamtól...
Szex közben úgy általában nincs is módom arra hogy mondjak bármit fizikailag....
De utána se... Mert 'örülök hogy élek'
Voltak már olyan partnereim is, akikkel a szex lelki kielégülést is adott.... De ott se dumáltam szex után..... Csak próbáltam életben maradni
#12 - majd résen leszek...
Egyébként megítélésem szerint ő van rosszabb helyzetben, mert szerintem ő ragaszkodik jobban.
Szerintem nem nagyon meri feszíteni a húrt... Csak talán a bizonytalanságát szeretné valamelyest elnyomni... Vagyis kell neki a pozitív visszacsatolás mint egy falat kenyér...
Hát majd meglátjuk.... Szerintem fogok keresni valami alternatív megoldást mert valahogy nincs ínyemre a mondás amit ő szeretne...
Félig viccesen (bár én nem teljesen komolytalanul gondoltam)
Készítek majd egy ilyen neon fényforrást amire az lesz feliratozza hogy jó volt, aztán majd szex után nyomkodom a gombot az meg villogni fog és akkor lehet hogy olvasni rajta és nem kell mondanom.... :) :)
Nekem ha ilyennel jönne egy nő hogy "mondjam.." akkor elsőre leráznám a hogy hagyj a baromságaiddal..
Másodszorra meg kapna egy részletes elemzést hogy vagy azonnal lelépne, vagy utána egy napig sírdogálna, és utána soha többé nem kérne ilyet. :D :D
#14 - megértem az indulatodat, valójában én is ki vagyok akadva azon, hogy mit bonyolítja az életemet. Ha mondanám magamtól akkor mondanám.... De ha nem mondom, akkor meg minek csinál nekem programot (?) Csak a gond meg a baj van ezekkel a csajokkal.
Ha mégse mondom, vessen magára... Neki lesz szarabb..... Ha így nem mondom hogy még kérte is.
Ja.... Végül is aztán lehet hogy most jövök rá arra hogy annyira azért nem is jó... Különben nem lenne akkora gond hogy mondjam hogy jó volt. Nem is olyan egyszerű a helyzet.
Egy évig nyugton volt, erre most...
Szerintem megtaláltam a megoldást... (Lehet hogy már fentebb is írtam)
Megmondom neki egyszer és mindenkorra hogy ha tudni akarja akkor kérdezze meg és kérdésre válaszolok szívesen....
Pontosítanék: nem ha tudni akarja, hanem hogyha hallani akarja.
És gyanítom nem fogok egész mondatban felelni még majd az lenne a jó ha mint az iskolában a tanár: egész mondatban felelj...(szerintem akkor olyat mondanék hogy többet nem kérdezném meg az biztos)
Ha úgy kérdez hogy jó voltál akkor hogy úgy válaszolok hogy jó volt vagy úgyhogy igen
Ha azt kérdezi hogy milyen volt akkor is vagy azt mondom hogy jó volt vagy csak simán hogy :jó
#9 szoktam női életvitel magazinos cikkeket olvasni. Kérdezni ingyen lehet, magától úgysem mondja el, ha valamit nem jól csinálok.
Fordítva pedig... a nők is igénylik a visszajelzést. Nehéz mit mondani, mert ha nekem rossz, akkor az inkább az én döntéseim miatt van, vagy mert eleve nem kellett volna erőltetni azt a menetet még a dolgok legelején. Örülök neki, hogy néha már ő is kérdezi, így ő is hajlandóbb változtatni pár dolgon, amin én nem tudnék.
Másik része a színház. Szex=színház. Szeretné hallani, ha valamit nagyon jól csinál, szeretné hallani, hogy te hűdemennyire élvezed vele a szexet. Nézz vágatlan JAV videókat, ott elég túltolt sokszor még a férfi színész része is, de lehet belőle tanulni.
Mutasd meg a csajnak az üvegtigris elejét, ahol a Csoki kérdezgeti a csajt.. "de német vagy vagy mivan?"
Aztán közöld vele hogy na te is pont ilyen idegesítő vagy ezzel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!