Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Átlagosan mennyit kérnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagosan mennyit kérnek szolgáltatásért a rosszlanyok-on?

Figyelt kérdés

Illetve a felsorolt szolgáltatásoknál az mit jelent, hogyha zárójelben írják, hogy "ha megkérsz".

Azért külön kell fizetni?

Vidéken is hasonló árak lehetnek mint Budapesten?

Változóak az árak a lányok "szépségétől"? Mármint értitek mire gondolok...

Köszi 🙂

(Ha esetleg van itt lány aki hirdette magát és rám ír azt megköszönöm)

2023. máj. 21. 09:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Komolytalan vagy. Ilyen örök kérdező soha nem fog menni senkihez.

Ott a telefon hívj fel egyet rögtön választ kapsz

2023. máj. 21. 09:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, nem akarok menni senkihez... Csak érdekel.
2023. máj. 21. 09:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Nőként se tilos telefonálni
2023. máj. 21. 09:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Pécsen legutóbb 40.000 volt másfél óra egy kb. 5/10-es lánnyal.

A kovid alatt nagyon lementek az árak kb. másfél évig, azóta megint emelnek.

2023. máj. 21. 10:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Pesten nem tudom, de vidéken olyan 10-15 ezer a félóra, az óra pedig 20-25 ezer.

Erre jönnek rá az extrák, általában ezek vannak kiírva úgy, hogy "ha megkérsz", olyan 3-5 ezer darabja ezeknek.

2023. máj. 21. 10:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Én régóta járok, rendszeresen.

2016-18 között 12-15 volt az átlagos óra, Budapesten.

2018-20 között, már 20 vagy valamivel afelett volt az átlag óra…

2021-22ben pedig extrém nagy áremelkedés volt, ilyen 30-40 ezreket is simán elkértek…

Idén még csak egyszer voltam egy olcsóbb 20 ezeres csajnál, de olyan is volt… Viszont beszéltem pár hirdetővel és úgy látom, hogy valamiért, valahogy visszament az átlag 20-25re/óra. Jobb csajoknál is…

És több régi motorost is tudok aki “végleg” felmondott, “mert már nem érti meg”, az egyik nő pl. 12+ éve csinálja és már lassan féléve nem hirdet… De szerintem előbb vagy utóbb vissza fog térni, mert nem hiszem hogy tud enélkül akárcsak hasonlóan is keresni más területen és valahogy ezek a nők soha nem jól fektetik be a félretett összegeiket.

Az extrák ára, amire külön meg kell Őket kérni az változatlanul +3-5 ezer már évek óta, a popsi az valahol 10.

2023. máj. 21. 12:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Én tegnap voltam egy nagyon vékony, szép csajnál Budapesten, 35-öt hagytam ott. Minden fillért megért ;)
2023. máj. 22. 17:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Neve?
2023. máj. 22. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!