Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Nők! Miért nem értitek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Miért nem értitek, hogy sok férfi miért aggódik a mérete miatt? (Csak az válaszoljon, aki hajlandó végigolvasni!)

Figyelt kérdés

Erről a régi megválaszolt kérdésről jutott eszembe:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

#4, #15, #19

Nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret, amit egy olyan kísérlet is megerősített, ahol dildókból választották ki a tökéletes méretet.

Itt jól le van írva a különbség:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Ez pedig egy nő válasza a méretről:

"Hát nekem az első barátom korombeli volt anno és 12-13 centis volt a farka. Tudom mert sokat panaszkodott ő maga is, hogy ugye nem kicsi? Nekem meg még semmi összehasonlítási alapom nem volt, ezért mindig nyugtattam hogy nekem jó. De igazából sosem volt igazán jó érzés a szex vele, az a szenzáció mindig elmaradt. De ehhez az is hozzájárult hogy nem volt még ő sem elég tapasztalt, bénázott, és alapból úgy éreztem hogy nem jó hogy mindketten szüzek voltunk és egyidősek. De ennek ellenére sokáig vele maradtam együtt.

Aztán elmentem egyetemre 18 évesen és még gólyaként megkörnyékezett egy végzős pasi, beadtam a derekam és sokáig az volt a legnagyobb anakonda amit láttam. 22-23 cm, vastag, kőkemény, még a pasi is sportolt, jóképű volt, magas szóval kb ilyen 18 éves fejjel főnyeremény. Nekem elsőre igazából ijesztő volt és nem is akartam lefeküdni vele, de addig próbálkozott, hogy végül magamba engedtem és bár fokozatosan haladtunk de végül az első orgazmusokat vele sikerült elérnem. Aztán sokat dumáltam barátnőkkel a témáról és egyre inkább rájöttem, hogy azért átlagban mi lányok a nagyobb, 18 cm körüli szerszámokat szeretjük, de a 20 felettiek sokak számára már túlzó extrém méretek. Én meg rájöttem hogy nekem pici, alacsony létemre inkább a nagyon nagy tetszik és passzol igazán belém. De még így is fájdalmat tud okozni, még nekem is nagyon el kell lazulnom ekkora mérethez.

Aztán erről a pasiról kiderült, hogy egy kész háremet tart, a jóképűsége, a szerszámának a mérete meg a családjának az anyagi helyzete miatt és kénytelen voltam dobni őt. A következő pasim mérete közepes volt, 16-17 cm és sokkal vékonyabb. Hát egyértelműen lefokozásnak éltem meg és egy jó darabig tartott hozzászoknom hogy a kezemben pl sokkal kisebbnek tűnt de egy idő után jobb lett. Szerintem az aktuális méretekhez alkalmazkodik valamelyest a hüvely, nem feltétlenül a legnagyobb a legjobb. Utána még sok féle méretű pasival voltam, általánosságban jobb a nagyobb, de a szexben van egy csomó más is, orális szex, ujj játék, intimitás, nem csak a farokméretből áll. Plusz persze ha nagy az még nem elég, legyen kőkemény, bírja sokáig stb. Voltam már olyan 20 centis farkú pasival is akinek puha volt a farka végig szex alatt, nekem nem jött be. Akkor már inkább egy 1-2 óráig álló 16-17 centis kell, nem egy puha lókolbász. Sokösszetevős ez. Nekem ez inkább olyan, hogy attól mert még szeretek egy ételt, szerethetek egy másik ételt is. Nyilván a nagy farok az egyik kedvenc ételem, de egy kisebb farkú, jól nyaló pasi is elég jól hangzik. A nyalás is máshogy stimulál, a hosszú farok is és a vastag farok is. A nagy farok sem tud olyan élvezetet okozni mint egy technikás nyalás, de egy jó nyalás sem tud olyat amilyet a nagy farok tud. Egyszerűen máshogy stimulál, olyan mélyen amit más farok nem tud elérni és annyira kitölt, feszít mint ahogy egy átlagos farok nem tud kitölteni. A vizuális élményről meg hogy pszichológiailag, fejben mennyire izgató egy nagy faroknak már csak a látványa is, arról még nem is beszélve. Ha jobban felizgulok már a látványtól, érintésétől, akkor jobban nedvesedek , tehát könnyebben be fog csúszni -> jobban fog feszíteni -> nagyobb orgazmusok :D

de ez csak egy része az egésznek. És akkor még én azt mondanám magamról, hogy kifejezetten nagy farok kedvelő vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy pl egy jó 16-17 centissel nem tudnám élvezni a szexet. És van sok barátnőm aki szintén a nagy méretet kedveli de hozzám képest sokkal kevésbé fontos számára ez. Szóval általánosságban igaz amit belinkeltél de nem ennyire egyszerű :) Most már 30 körül vagyok, még az egyetemen igazán jó csajnak számítottam, rengeteg udvarlóm volt. Én meg szerettem a magas, sportos pasikat, általában nagy méretekkel találkoztam szóval számomra megszokottá vált hogy többnyire 18 centikkel találkozom. De pl sok kevésbé sikeres barátnőm általában jóval kisebb méretű pasikkal randizott, egyszerűen az az átlagos. Kevés az olyan pasi aki egyszerre magas, izmos, jóképű, tehát összességében vonzó és még a farka is szép nagy és vastag. És akkor ez még csak külsőség, ami elég egy szexhez de nem elég egy kapcsolathoz. Legyen azért esze és egyéb kvalitásai. És akkor már inkább egy 16-17 centis farkú, értelmes pasit választanék társnak, mint egy jótestű nagyfarkú sztriptíztáncos fiút. Nekem volt sok választási lehetőségem és szerencsém, tudtam találni olyan partnert aki mindennek megfelel és még nagy farka is van, de ez sokaknak szerintem egyáltalán nem adatik meg. Nem kell ezt ennyire túlizgulni férfiként szerintem :D Nagyon sok nőnek jó az átlagos, de a kicsit viszont nagyon kevés nő szereti vagy fogadja el. Nyilván minden nő szeretne egy kicsit jobban, szebbet, nagyobbat mint az átlagos, már csak azért is mert ami elég 18-20 éves korban, az azért 35-40 éves nőként, szülések után, meglazult hüvelyfallal már nem lesz elég. De őszintén szólva engem már 18 évesen is baromira izgatott hogy fáj és feszít és pont az tetszett, hogy alig fér belém."

Szóval 2 dolog szokott lenni:

1) Ügyes kisfarkú > balfsz nagyfarkú (ügyes nagyfarkú nem létezik ugyebár :D)

2) Áradoznak a nagy farokról, hogy az milyen jó érzés, stb, aztán a végére odanyögik, hogy nem ezen múlik (hihető).

Ezek után miért meglepő, hogy sok férfi (jogosan) aggódik a pl 13cm körüli mérete miatt?

2023. máj. 18. 18:52
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
2023. máj. 18. 18:55
 2/28 anonim ***** válasza:
97%

Na jó akkor legyünk full őszinték mert a férfiak nagy dolgot csinálnak ebből, a nőkre meg sz.rnak rá.

A nő a csiklón keresztül tud elélvezni!!!

Tök mindegy mekkora farka van a pasimnak, ha felnyársal vele akkor sem tudok elélvezni, max jobban stimulálja a csikló "belső részét", de kurvára nem ebben van a lényeg! Nyúljatok hozzá ahhoz a kib.... csiklóhoz.

Kettő.

A hüvely bizonyos mélységben már érzéketlen. Ha érzékeny lenne nem tudnánk tampont hordani, vagy a szülés is extra fájdalmas lenne. 10 cm fölött már nem nagyon mondja meg senki, hogy mi történik benne, szóval tökmindegy a hosszúság! 22 cm-es dildóm van, 10 cm-ig szoktam csak maximum ráülni.

Unalmas már ez a farokméregetés, semmit nem tudtok a nőkről!

2023. máj. 18. 19:01
 3/28 anonim ***** válasza:
93%
Hűha, van a fejekben baj bőven. Egyébként nekem fontosabb a magasság mint a pénisz méret. Valamint nem felnyársalni kell, ha megfelelően izgatni odalent.
2023. máj. 18. 19:20
 4/28 anonim ***** válasza:
11%

Kislány, neked nem sok fogalmad van még az érzékiségről. B@szni lehet, hogy kitűnően tudsz, de szeretkezni még soha nem szeretkeztél.

Sokan csupán a mellükkel való értő játszadozástól élveznek akkorát, mint egyeseknek csiklóról nem sikerül. Úgyhogy leülhetsz. 1-es.

2023. máj. 18. 19:23
 5/28 anonim ***** válasza:
94%
#4 átélted, vagy csaj kamuzta neked?
2023. máj. 18. 19:25
 6/28 A kérdező kommentje:
Még annyi maradt ki, hogy még annak idején az általános iskolában a lány osztálytársaim beszélgettek arról, hogy milyen igazságtalan, hogy ha egy lánynak kicsi a melle, az látszik, de ha egy fiúnak kicsi a farka, az nem. Tehát már a 13 körüli lányok is úgy állnak hozzá, hogy a kis farok rossz, ciki, stb. A pénisz mérettel kapcsolatos viccek se véletlenül léteznek. A köztudatban se alaptalanul van az, hogy a nagyobb jobb.
2023. máj. 18. 20:33
 7/28 A kérdező kommentje:

A férfiak a nők miatt csinálnak belőle nagy dolgot. Te nem tudsz tőle elélvezni, de sok nő igen. Ahogy írtad is, a nagyobb jobban stimulál, tehát élvezetesebb. A második részével sok nő vitatkozna. Biztos azért kérik sokszor szex közben, hogy "mélyebbre", mert nem akarják érezni...

Tudom. A nőknek mindene a magasság.

2023. máj. 18. 20:45
 8/28 anonim ***** válasza:
85%
Jó, aggódsz miatta, és? Mit csináljunk, mit akarsz?
2023. máj. 18. 21:08
 9/28 A kérdező kommentje:

Olvastad a kérdést?

2023. máj. 18. 22:32
 10/28 anonim ***** válasza:
Igen, elolvastam. És most? Komolyan, mit vársz tőlünk? Mi a célod ezzel a kérdéssel?
2023. máj. 18. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!