Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan fiatal férfi aki egy éjszaka háromszor vagy többször is el tud élvezni?
Figyelt kérdés
2023. máj. 18. 18:21
1/27 anonim válasza:
A saját markába igen. A szex több erőfeszítést igényel, ahhoz már állóképesség is több kell.
4/27 anonim válasza:
Mint jelent az éjszaka? Volt olyan pasim akivel egymásnak estünk este 9-10 felé egymásnak estünk, fél3 felé amikor harmadjára élvezett el én mondtam, hogy elég lesz, pedig még akkor is gyémán keményen lüktetett neki, de olyan vörös volt mint a részegek feje... 34N
5/27 anonim válasza:
Szerintem kétszer a legtöbben képesek.
6/27 anonim válasza:
Fiatal sportos férfinek nem nagy dolog 3 menet
7/27 anonim válasza:
Attól függ, mennyi idő alatt… egymás után el tudok menni 3x, de ehhez a nőnek fel is kell húznia. Illetve nagyon intenzívnek kell lenni a szexnek. És közben kő kemény is marad, ez lehet ritka…
8/27 anonim válasza:
Persze, gondolj csak a gyorslövetűekre.
3 kiadós szexhez, azért jó hosszú éjszaka kell. :-D
9/27 Noren1989 válasza:
Xddd
Nem fiatal, nem sportos fasziként is 21 a napi rekordom.
H ebből mennyi esett éjjelre...🤭🤫
10/27 anonim válasza:
Egy éjszaka alatt? Persze. 27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!