Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi 35 évesen a szüleivel él, inkább hanyagolja az ismerkedést, és prostizzon?
Szerintem ismerkedjen nyugodtan. Mai világban szinte mindenki otthon él, aki alá nem raktak lakást.
28/N
Egyetem + alkalmi munka mellett nem tudok máshol élni, mint a családommal. Párom is szüleinél él. Mi megy hol náluk, hol nálunk.
24/N, 37/F
A saját lakás/ház sem garantálja azt, hogy legyen barátnőd. A dolog nem ettől függ, mert amelyik nő nagyon akar, az még a friss betonba is bele tudna kötni, csak hogy találjon valami kifogást ellened.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy ne jelentene előnyt (ha nem mamahotelben laksz), mert nyilván ebből is feltételezhetnek rólad „ezt-azt” (függetlenül attól, hogy helyes-e az a sejtés).
Viszont amiatt meg jobb a „szerény életmód”, hogy előbb ki tudod szűrni azokat a nőket, akik csak az egzisztenciádra mennek, az-az valójában nem is te érdekelnéd őket, hanem az, amid van (#golddigger). 🤔
,,Viszont amiatt meg jobb a „szerény életmód”, hogy előbb ki tudod szűrni azokat a nőket, akik csak az egzisztenciádra mennek, az-az valójában nem is te érdekelnéd őket, hanem az, amid van (#golddigger). 🤔"
Létezik még olyan nő, aki nem azt nézi, hogy milyen anyagi javakat tudnak felmutatni a férfiak? Attól tartok, hogy engem az összes nő lekoptatna szimplán a lakhatásom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!