Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolsz ha nőként vágyom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz ha nőként vágyom a hármasra ahol+ 1 nő és 1 férfi is szereplő az már biszexnek számít?

Figyelt kérdés
2023. máj. 17. 21:26
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Egészségedre :)
2023. máj. 17. 21:27
 2/9 Cpt_Obviously ***** válasza:
89%
Ha arra vágysz, hogy a másik lány veled is legyen ne csak egyszerre szexeljetek 1 csávóval akkor igen, ha egyedülálló vagy millió ajánlatod lesz, ha pár tagja vagy úgy sajnos roppant nehéz + lányt találni, mi 3 éve keresünk, bár nem túl aktívan.
2023. máj. 17. 21:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyedülálló...de a párom nem hiszem h belemegy.Köszi a jótanácsot
2023. máj. 17. 21:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia. En is vagyom erre.. De nem talalok senkit erre. Paromnak mar mondtam ezt :D

28/N

2023. máj. 18. 12:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Szia, párod benne lenne..ezek szerint:)
2023. máj. 18. 12:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért Nektek nőként könnyebb. :) A pasik könnyebben belemennek ilyesmibe. Én pl. hiába ajánlgatom a feleségemnek, hallani se akar róla, pedig nem ragaszkonom a +1 nőhöz, ajánlottam már neki +1 pasit is az ő örömére. 45/F
2023. máj. 18. 13:04
 7/9 A kérdező kommentje:
az enyém kivétel..de azért kell egyfajta bizalom is. Mert féltékenység is lehet a vége!
2023. máj. 18. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát, a botrányos végkifejlet mindig benne van a pakliban, én ezért sem erőltetem. Ha nem, hát nem. De ha igent mondana, akkor se lennék sokkal előrébb, mert tényleg nem egyszerű megfelelő partnert találni harmadiknak.
2023. máj. 18. 14:19
 9/9 A kérdező kommentje:
kivéve akkor ha nőként én nem vagyok botrányos, és valóban csak alkalminak kell...de nálunk sem lesz esélye, sajnos:(
2023. máj. 18. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!