Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden lányt az önbizalommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lányt az önbizalommal teli, társasági, közvetlen fiúk vonzák, mi van azokkal a fiúkkal akik csendesek, önbizalom hiányosak?

Figyelt kérdés
Az ilyen fiúknak sosem lesz barátnőjük? Minden lányt taszítják azok a fiúk akik nem sikeresek?
2023. máj. 18. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
És most miért csinálsz úgy mintha ez a nők hibája lenne? Mi vonzó van valakiben aki megdugni sem meri a nőt?
2023. máj. 18. 17:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Az ilyen férfiakból lesznek a pasijaink.

Valóban egyébként, a siker vonzó. És szerintem a közvetlenség is jó érték.

De miért ne lehetne egy introvertált embernek barátnője? És miért jelentheti azt a visszahúzódás, hogy nem vagy sikeres?

2023. máj. 18. 17:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A csendes és önbizalomhiányos srácok azért remélem beszélni tudnak….

Ha nem önbizalommal teli, meg társasági ember, akkor is tudjon már kommunikálni. Nehogymár az én hibám legyen az, hogy nem tudok mit kezdeni egy sarokban ülő, senkire még csak ránézni sem merő anyámasszony katonájával!

Szedd össze magad, próbálj meg férfiként létezni

2023. máj. 18. 17:39
 4/5 anonim ***** válasza:
18%
Ki kell lépni a bezártságból. Mondom én, akit szintén zárkózottnak tartottak régen, pedig már nem vagyok az. De ehhez előbb el kellett veszteni a szüzességet. Csak az utcán vadidegenekhez nem mertem odamenni jópofiskodni. Csak ha iszol, akkor meg persze elhajtanak, ha látják rajtad, hogy ittál. A sulikban (ált. és szakközépiskola) szinte csak fiúk voltak az osztályban, az a 7 lány meg nem volt az esetem. A diszkókba szinte csak párok jártak, bandában levő csajoknál eleve nincs esélyünk. Marad a társkereső szolgáltatás, ha tetszik, ha nem. Csak azt nem értem, hogy mostanában miért 10 x annyi ilyen kérdést lehet itt olvasni, mint 20-30 évvel ezelőtt. Többet kell tenni érte jóval, mint azt a gyerekek gondolják. Ki kell törni a 4 fal közül bármi áron. Be kell fizetni valamire.
2023. máj. 18. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Az egészséges önbizalom mindkét nem számára vonzó. Az önbizalomhiány senki számára se.
2023. máj. 18. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!