Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok nektek tetszenek a nagyon divatos, önbizalommal teli, társasági fiúk ?
Divatos - Nem érdekel, én nem követem a divatot. Ha kifejezetten piperkőc az egyenesen taszító.
Önbizalommal teli - Igen, fontos, hogy legyen egészséges önbizalma, önismerete, önbecsülése.
Társasági - Ha "mindenki barátja" típus és állandóan szüksége van társaságra, az taszít. Ha nincs egy barátja sem, az szintén. Az arany középút az ideális, vannak barátai/társasága, de nem a társasági programok körül forog minden napja.
Nekem nem jön be ez a harsány, nálam noiesebb férfi, aki a társaság középpontja típus. Sőt.
24N
Divatos - Melyik irányzat? Milyen stílus? Nagyon nem mindwgy, és sok ma is divatos ruha egyáltalán nem tetszik. Nekem ilyen téren nincsenek nagy elvárásaim. Legyen ápolt, rendezett. Nagy plusz pont, ha minimálisan elegáns is.
Önbizalommal teli - Az egészséges mérték nagyon vonzó. Ha túlzásba megy, az egoizmus. Az taszító.
Társasági - én magam nem vagyok az. Így nem is várom el, de nem kizáró ok. Max az, ha nem fogad el.
Hogy ezek alapján bejön e? Nem tudni, mert ezek annyira meghatározatlan dolgok, hogy ennél értelmesebben nem nagyon lehet kifejteni. De ha csak a felszínes látszat dolgokat sorolod fel, mint lehetőséget, ne csodálkozz, ha rendes választ nem kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!