Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok nektek tetszenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok nektek tetszenek a nagyon divatos, önbizalommal teli, társasági fiúk ?

Figyelt kérdés
Legtöbb csajnak ez jön be?
2022. szept. 22. 10:30
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
Ha jóképű és sportos, akkor nagyon is. Csak sajnos az ilyen pasik nem túl megbízhatóak. Ez a tipikus fuckboy kategória, amit írsz.
2022. szept. 22. 10:51
 2/7 anonim ***** válasza:
9%
Nem. Komolyan, mivel tudom hogy tudják bárkit megkaphatnak igy tök hidegen hagynak.
2022. szept. 22. 11:06
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Nekem nem.
2022. szept. 22. 11:21
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

Divatos - Nem érdekel, én nem követem a divatot. Ha kifejezetten piperkőc az egyenesen taszító.

Önbizalommal teli - Igen, fontos, hogy legyen egészséges önbizalma, önismerete, önbecsülése.

Társasági - Ha "mindenki barátja" típus és állandóan szüksége van társaságra, az taszít. Ha nincs egy barátja sem, az szintén. Az arany középút az ideális, vannak barátai/társasága, de nem a társasági programok körül forog minden napja.

2022. szept. 22. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem jön be ez a harsány, nálam noiesebb férfi, aki a társaság középpontja típus. Sőt.

24N

2022. szept. 22. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:
35%
Persze, itt mindenki leírja, hogy neki márpedig lábtörlőnek se kéne ilyen pasi, de valahogy mégis mindig körbe vannak rajongva, mindig van barátnőjük és 10 másik epekedik utánuk. Csak aki leírja, hogy ez jön be, az le van pontozva. Hogy várjátok így el, hogy az igazat írják, ha lepontozzátok őket?
2022. szept. 22. 12:06
 7/7 anonim ***** válasza:
64%

Divatos - Melyik irányzat? Milyen stílus? Nagyon nem mindwgy, és sok ma is divatos ruha egyáltalán nem tetszik. Nekem ilyen téren nincsenek nagy elvárásaim. Legyen ápolt, rendezett. Nagy plusz pont, ha minimálisan elegáns is.

Önbizalommal teli - Az egészséges mérték nagyon vonzó. Ha túlzásba megy, az egoizmus. Az taszító.

Társasági - én magam nem vagyok az. Így nem is várom el, de nem kizáró ok. Max az, ha nem fogad el.

Hogy ezek alapján bejön e? Nem tudni, mert ezek annyira meghatározatlan dolgok, hogy ennél értelmesebben nem nagyon lehet kifejteni. De ha csak a felszínes látszat dolgokat sorolod fel, mint lehetőséget, ne csodálkozz, ha rendes választ nem kapsz.

2022. szept. 22. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!