Sovány férfi mennyire visszataszító? Emiatt nagyon nagy önbizalom hiányban szenvedek.
Remélem jó helyre írtam a kérdést.
BMI szintem normális (19) kategóriába esik. De 172 cm-hez vagyok 55kg (23 éves vagyok). Elméletileg nem sovány csak gyenge testalkat ez.
Közel egy hónapja elkezdtem tornázni is.
Társaságban konkrétan lefagyok.
Én a helyedben örültem ennek.
30évesen eléred talán a 70-75 kilót is, és kb életed végéig nem kkell tartanod az elhízástól.
Komplexusaid ne legyenek miatta. Ha gyengének érzed magad, akkor pedig kezdj rámozogni, kicsit kalóriadúsabb ételeket bevinni.
Nekem nem vonzó a sovány testalkat egyáltalán. Bár én pici vagyok és nagyon vékony (40kg) ez még nem azt jelenti, hogy hasonló testalkatú pasit szeretnék. #2 nem értem az összefüggést.
Tudom, hogy nem egyszerű a hízás, nekem se megy. Viszont vannak olyan lányok akiknek így is lehet, hogy tetszeni fogsz. Csak van olyan lány akinek kellesz majd :)
Én nem mondanám, hogy visszataszító vagy undorító, csak nem kifejezetten vonzó az ilyen alkat pasiknak.
Mikor a párommal összejöttem 59 kg volt 182 cm-hez. Most sem sokkal több, 65 kg körül lehet, 8 év alatt még nem sikerült megunni, sőt azóta is csak a vékony, vagy maximum vékony szálkás alkat jön be. Hogy ellenpéldát is hozzak a legjobb barátnőm a pocakos, húsos férfiakat kedveli kifejezetten.
Hidd el minden alkatnak megvan a maga célközönsége, viszont kell hozzá a megfelelő kisugárzás és személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!