Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sovány férfi mennyire visszata...

Sovány férfi mennyire visszataszító? Emiatt nagyon nagy önbizalom hiányban szenvedek.

Figyelt kérdés

Remélem jó helyre írtam a kérdést.

BMI szintem normális (19) kategóriába esik. De 172 cm-hez vagyok 55kg (23 éves vagyok). Elméletileg nem sovány csak gyenge testalkat ez.

Közel egy hónapja elkezdtem tornázni is.

Társaságban konkrétan lefagyok.

2022. szept. 25. 21:03
1 2
 1/15 Miss Endzsi ***** válasza:
82%
Volt h az egymagas barátom lefogyott ennyire, mikor tragédia érte, nagyon csúnya sovány volt.
2022. szept. 25. 21:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hat nekem eleg visszataszito de ha talalsz hasonlo alkatu lanyt akkor nem kell mar emaitt aggodnod mit gondolnak masok.
2022. szept. 25. 21:29
 3/15 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon visszataszító.
2022. szept. 25. 21:44
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A visszataszítót arra mondják, ha úgy nézel ki, mint egy Quasimodo. A sovány magában nem visszataszító. Amúgy nem vagy annyira kirívóan sovány, 10-ből 7-en ugyanilyen véznák, csak nézz körbe. Persze, jobb lenne kicsit emberesedned, ez igaz.
2022. szept. 26. 05:15
 5/15 Noren1989 ***** válasza:
77%

Én a helyedben örültem ennek.

30évesen eléred talán a 70-75 kilót is, és kb életed végéig nem kkell tartanod az elhízástól.

Komplexusaid ne legyenek miatta. Ha gyengének érzed magad, akkor pedig kezdj rámozogni, kicsit kalóriadúsabb ételeket bevinni.

2022. szept. 26. 08:24
 6/15 anonim ***** válasza:
64%

Nekem nem vonzó a sovány testalkat egyáltalán. Bár én pici vagyok és nagyon vékony (40kg) ez még nem azt jelenti, hogy hasonló testalkatú pasit szeretnék. #2 nem értem az összefüggést.

Tudom, hogy nem egyszerű a hízás, nekem se megy. Viszont vannak olyan lányok akiknek így is lehet, hogy tetszeni fogsz. Csak van olyan lány akinek kellesz majd :)

Én nem mondanám, hogy visszataszító vagy undorító, csak nem kifejezetten vonzó az ilyen alkat pasiknak.

2022. szept. 26. 10:16
 7/15 anonim ***** válasza:
77%
Èn nő lètemre vagyok 170/55 ès sovànynak mondanak
2022. szept. 26. 16:40
 8/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kevés. Ezért is kezdtem el edzeni.
2022. szept. 26. 17:35
 9/15 anonim ***** válasza:
80%
Nekem mindig is csak a sovány pasik tetszettek, vagyunk még ezzel így egy páran.
2022. szept. 26. 18:37
 10/15 anonim ***** válasza:
80%

Mikor a párommal összejöttem 59 kg volt 182 cm-hez. Most sem sokkal több, 65 kg körül lehet, 8 év alatt még nem sikerült megunni, sőt azóta is csak a vékony, vagy maximum vékony szálkás alkat jön be. Hogy ellenpéldát is hozzak a legjobb barátnőm a pocakos, húsos férfiakat kedveli kifejezetten.

Hidd el minden alkatnak megvan a maga célközönsége, viszont kell hozzá a megfelelő kisugárzás és személyiség.

2022. szept. 26. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!