Mi a gond velem és a hozzám hasonló emberekkel? Visszataszító lennék?
Én ugyanilyen vagyok, mint te. Képtelen vagyok olyanra, hogy odamegyek valakihez és elkezdek vele beszélgetni. Egyedül interneten keresztül tudok jobban megnyílni. Még ott sem teljes mértékben, de sokkal jobban tudok önmagam lenni. Interneten keresztül találtam meg a mostani páromat is.
A probléma az, hogy sajnos te nem mersz a lányhoz közeledni, de az a lány, aki olyan mint te, szintén nem mer hozzád közeledni és így mindketten egyedül maradtok.
Én ismerkedésnél nem várok sokat. Csak legyen udvarias, kedves és ne nézzen fapofával, mint aki inkább máshol lenne. De nem szeretem a már túlságosan nyomulós embereket, akik 5 percenként megkérdezik, hogy minden rendben van-e.
22 éves vagy. Nem a világ vége, majd lesz kapcsolatod, nem kell ezen stresszelni, mert az csak ront a helyzeten.
22/N
Meditálj, fijam.
És minél hamarabb fejleszd ki az egészséges szintű "pontleszarom" hozzáállást a dolgokhoz. ;)
Önbizalom :) nem kell félned, hisz mindenkinek vannak hibái és minden nőnek/lánynak más jön be. Nem baj, hogy még nem találtad meg a számodra tökéleteset, nem késő még.
Ha odamész egy csajhoz ne azzal kezd, hogy szia tetszel, mert az eléggé ijesztő. Legyen önbizalmad, mert az nagyon vonzó tud lenni. Menj oda, mosolyogj, mondd, hogy XY vagyok,te meg gyönyörű,és hívd meg egz italra. Vagy ha nem mered egyszerűen csak mondd, hogy meg szeretnéd ismerni, és ha látod, hogy vevő a dologra kezdj kacsintgatni, meg ilyenek. Tényleg fontos az önbizalom, senki sem akar kapcsolatatot olyannal aki fél,le kell győznöd ezt. Ja, és légy nagyon udvarias, 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!