Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi a gond velem és a hozzám...

Mi a gond velem és a hozzám hasonló emberekkel? Visszataszító lennék?

Figyelt kérdés
22 éves srác vagyok aki egy gyárban dolgozik. Gyerekkorom miatt önbizalomhiányban szenvedek, gátlásaim vannak, szorongok, stresszhelyzetekben izzadok.A kérdés mindenkinek szól de örülnék ha lányok, nők is válaszolnának. Nem volt még párkapcsolatom sajnos és azt gondolom hogy nem is lesz a sok negatív visszajelzés miatt. Tény hogy nem merek odameni lányokhoz sem még illuminált állapotban sem.Egy szürke egér voltam a suliban is akinek mindig minden szar volt , a rendszer ellen volt és van is mert én szerintem nem jól van ez a világ amiben vagyunk és hozzáteszem hogy szerintem unalmas is vagyok. Nem f*som a szót pláne nem lányoknak. A csajokat illetve , mindig visszautasítottak . Akiknek én tetszettem meg vagy cigány volt vagy nemtudom mi. És el vagyok keseredve sajnos. Kérdésem hogy mi a titok ? Látok 40kg-os ecsethajú szinte gyerekeket és barátnőjük van. Ha odamennék egy lányhoz mit vár el ? Milyen szöveget illetve fellépést? Változtatni szeretnék ezen bár nehéz számomra de örülnék ha írnátok. Köszönöm

2017. ápr. 23. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
56%

Én ugyanilyen vagyok, mint te. Képtelen vagyok olyanra, hogy odamegyek valakihez és elkezdek vele beszélgetni. Egyedül interneten keresztül tudok jobban megnyílni. Még ott sem teljes mértékben, de sokkal jobban tudok önmagam lenni. Interneten keresztül találtam meg a mostani páromat is.

A probléma az, hogy sajnos te nem mersz a lányhoz közeledni, de az a lány, aki olyan mint te, szintén nem mer hozzád közeledni és így mindketten egyedül maradtok.

Én ismerkedésnél nem várok sokat. Csak legyen udvarias, kedves és ne nézzen fapofával, mint aki inkább máshol lenne. De nem szeretem a már túlságosan nyomulós embereket, akik 5 percenként megkérdezik, hogy minden rendben van-e.

22 éves vagy. Nem a világ vége, majd lesz kapcsolatod, nem kell ezen stresszelni, mert az csak ront a helyzeten.

22/N

2017. ápr. 23. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Valószínű, hogy nemcsak azokról a belső, lelki jelenségekről van szó, amit leírtál, hanem arról is, hogy mindezek a negatívumok lerínak a külsődről, a testtartásodról, az öltözködésedről, magatartásodtól, arckifejezésedből. Márpedig kifelé sugárzott negatívumok nem kellenek senkinek sem. Vagyis tartsd meg magadnak a szorongásaidat, gátlásaidat, önbizalom hiányodat, de viselkedj felszabadultan, mosolyogj, legyél laza, szóval viselkedj bizalomgerjesztően (mondom, mindemellett belül szoronghatsz, ha az neked jó, csak kívülről ez ne látsszék).
2017. ápr. 23. 20:58
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem az a legnagyobb baj,hogy a világ ellen vagy.Személy szerint én sem kedvelem az olyan embereket akik a modern és a mai világ ellen vannak.Nem értem mit akarnak megváltoztatni,miért mem jó az ami van.Sosem lesz már olyan a világ mint 10-20évvel ezelőtt és ez pont így jó.Valamint az sem volt szimpatikus amikor írtad,hogy "látok 40kg-os ecsethajú gyerekeket..."miért kell így ledegradálni valakit azért mert vékony,és mert a divat szerint öltözködik/csináltatja a haját..Az pedig mégúgysem szimpatikus egy lánynak,ha nem szólalsz meg,mert ezáltal azt szűri le,hogy nincs érdeklődési köröd,tehát unalmas vagy...
2017. ápr. 23. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
33%
Mert egy rakat sz@r a mai divat, azért.
2017. ápr. 23. 21:13
 5/8 Bekecs Béla ***** válasza:
0%
Én nem vagyok ilyen, de azt tudom, hogy az első kommentelőre én a helyedbe irdatlan gyorsan ráírnék és kérnék valami elérhetőséget az is biztos :D
2017. ápr. 24. 00:09
 6/8 Bekecs Béla ***** válasza:
48%
Hozzáteszem, ha már ő is neten talált párt. Biztos van egy két tanácsa
2017. ápr. 24. 00:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Meditálj, fijam.

És minél hamarabb fejleszd ki az egészséges szintű "pontleszarom" hozzáállást a dolgokhoz. ;)

2017. ápr. 24. 23:21
 8/8 anonim ***** válasza:
48%

Önbizalom :) nem kell félned, hisz mindenkinek vannak hibái és minden nőnek/lánynak más jön be. Nem baj, hogy még nem találtad meg a számodra tökéleteset, nem késő még.

Ha odamész egy csajhoz ne azzal kezd, hogy szia tetszel, mert az eléggé ijesztő. Legyen önbizalmad, mert az nagyon vonzó tud lenni. Menj oda, mosolyogj, mondd, hogy XY vagyok,te meg gyönyörű,és hívd meg egz italra. Vagy ha nem mered egyszerűen csak mondd, hogy meg szeretnéd ismerni, és ha látod, hogy vevő a dologra kezdj kacsintgatni, meg ilyenek. Tényleg fontos az önbizalom, senki sem akar kapcsolatatot olyannal aki fél,le kell győznöd ezt. Ja, és légy nagyon udvarias, 18L

2017. ápr. 27. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!