Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem vagyok elég kielégítő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok elég kielégítő neki? Vagy ekkora lenne az igénye a szexre?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, voltam már pár sráccal együtt.

Két hónapja össze jöttem egy 22 éves sráccal.

Szinte minden este szexelünk aminek nagyon örülök. De a srácnak ez kevés, reggel is akar, én reggel nem szeretek és nem is tudok szexelni, ő ezt megértette nem is próbálkozik. Egész héten itthon voltunk mindketten és feltűnt, hogy hétfőn szinte egész nap maszturbált, este szexeltünk. Tegnap reggel mire felébredtem megint maszturbált, aztán délben szexeltünk. Elmentem szoláriumba, boltba stb.. mire hazaértem megint maszturbált. Ma ugyanez már megint harmadszorra csinálja. De este gondolom megint lefekszünk.

Nem tudom, hogy miért csinálja. Ekkora az igénye? Vagy nem vagyok elég kielégítő neki?

Válaszokat köszönöm szépen!

2023. máj. 17. 17:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
Nem veled van a baj, sőt vele sem. Szimplán annyi, hogy ő többet igényel. Ha melletted neki elég a hokizás az is oké, csak kérdés, hogy meddig.
2023. máj. 17. 17:20
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
Ez önmagában nem jelent problémát. Én is minden nap szexelek a barátnőmmel, de napi egyszer szinte mindig kiverem mellette. Nagyon szeretem és az ágyban is jó vele, nyilván nem fogok ráerőltetni egy második menetet, ha ő nem akarja. Ezzel simán elvagyok hosszú távon, hogy a második "menetet" magamnak kell megoldanom, ettől még minden rendben van köztünk. Egyébként hosszabb távon változhat mindkettőtök libidója, az övé csökkenhet, a tiéd nőhet, szóval simán közelebb kerülhet ez egymáshoz.
2023. máj. 17. 17:29
 3/23 anonim ***** válasza:
90%
Jó vagy neki - csak éppen kevés. Amíg maszturbál addig nincs gond, nagyobb bibi lesz ha már máshol keresi a testi örömöket. Mivelhogy a libidótokban elég nagy az eltérés (az álmoskönyvek szerint ez hosszú távon nem vezet túl sok jóra).
2023. máj. 17. 17:50
 4/23 anonim ***** válasza:
65%

Hát anyukám, eléggé nem passzoltok össze.

Ha neked nem kell több szex, neki meg igen, akkor előbb vagy utóbb nem lesz neki elég Marok Marcsa, és keres olyan lányt, akivel hasonló a libidójuk.

2023. máj. 17. 18:06
 5/23 anonim ***** válasza:
66%
Más az igényetek, így ez nem lesz hosszú kapcsolat. Van ilyen.
2023. máj. 17. 18:11
 6/23 anonim ***** válasza:
80%
Nem csinál semmit egész nap, hogy csak a farkát veri naphosszat? Oké fiatal, de szerintem ez túlzás. Főleg úgy hogy minden napra jut szex.
2023. máj. 17. 18:36
 7/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ mindenkinek!

Utolsó: Egész héten itthon vagyunk, mert a munkahelyünkön kényszer szabadság van. Nyilván ha dolgozunk reggel 8-tól délután 4-ig akkor nem a farkát veri és nem velem szexel...

2023. máj. 17. 18:41
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
xd
2023. máj. 17. 19:03
 9/23 anonim ***** válasza:
Ha neki ez elég és jó így, veled marad. Ha nem, le fog lépni. Az ő korában állandóan áll az ember fasza...
2023. máj. 17. 19:07
 10/23 anonim ***** válasza:
jaa
2023. máj. 17. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!