Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok elég kielégítő neki? Vagy ekkora lenne az igénye a szexre?
21 éves lány vagyok, voltam már pár sráccal együtt.
Két hónapja össze jöttem egy 22 éves sráccal.
Szinte minden este szexelünk aminek nagyon örülök. De a srácnak ez kevés, reggel is akar, én reggel nem szeretek és nem is tudok szexelni, ő ezt megértette nem is próbálkozik. Egész héten itthon voltunk mindketten és feltűnt, hogy hétfőn szinte egész nap maszturbált, este szexeltünk. Tegnap reggel mire felébredtem megint maszturbált, aztán délben szexeltünk. Elmentem szoláriumba, boltba stb.. mire hazaértem megint maszturbált. Ma ugyanez már megint harmadszorra csinálja. De este gondolom megint lefekszünk.
Nem tudom, hogy miért csinálja. Ekkora az igénye? Vagy nem vagyok elég kielégítő neki?
Válaszokat köszönöm szépen!
Hát anyukám, eléggé nem passzoltok össze.
Ha neked nem kell több szex, neki meg igen, akkor előbb vagy utóbb nem lesz neki elég Marok Marcsa, és keres olyan lányt, akivel hasonló a libidójuk.
Köszönöm szépen a választ mindenkinek!
Utolsó: Egész héten itthon vagyunk, mert a munkahelyünkön kényszer szabadság van. Nyilván ha dolgozunk reggel 8-tól délután 4-ig akkor nem a farkát veri és nem velem szexel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!