Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik az igazán jó és tartalmas, kielégítő szex az életedből?
Több, mint 15 éve nem volt szex az életemben.
Már semmit nem teszek azért, hogy ez megváltozzon. Sokat masztizom.
Próbálok ismerkedni, de ilyen fizimiskával mindig csak azt kapom, hogy "kedvellek, DE"...
Sosem voltam viszonzottan szerelemes. De valójában nem csak azokat nem érdekeltem, akikbe beleszerettem, hanem tulajdonképpen senkit sem.
Egyszer voltam prostinál, de én érzelmekre vágynék... Ennek ellenére még megyek, mert az is több, mint a semmi.
Nem. Némi keresgélés és igényeimhez igazítás után most megtaláltam a jó harmóniát, és próbálok rá vigyázni.
Van egy feleségem otthon (szar szex hetente 1x, de muszáj), van egy házas szeretőm, akivel havi egyszer szervezünk egy menő vidéki programot, és végre van egy egyetemista sugar baby, aki kéthetente hozza azt, amit elvárok tőle, és akivel kiélhetem a vágyaimat. Mindig van mire vágyni, kicsit más mindegyik nő, de pont jól kiegészítik egymást. Nem is kerül túl sokba, van kellő mennyiségű érzelem is mindegyik részről, tetszik az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!