Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik még olyan férfi, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan férfi, aki párkapcsokat kielégítő minőségű és mennyiségű szex mellett nem igényli hogy maszturbáljon?

Figyelt kérdés
Kort is irjatok köszi!
2023. márc. 28. 14:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Jelen. 3 hónapja nem csináltam.
2023. márc. 28. 14:59
 2/15 anonim ***** válasza:
40%

Csak, ha mindent megkapok.

Volt barátnőm akivel nem volt anál, ezért néztem ilyen videókat.

Együttélésnél ami még ilyenkor megeshet, hogy a párom alszik és nem akarom felkelteni, de baromira beindít (pl ha meztelenül alszik).

2023. márc. 28. 15:04
 3/15 anonim ***** válasza:

végső soron mindenki.

elvégre azért nyúlsz magadhoz, mert van olyan igényed, amit a pároddal való szexuális életed nem elégít ki. (ez az igény akár pusztán annyi is lehet, hogy néha jól esik csak úgy magadat izgatni)

2023. márc. 28. 15:16
 4/15 A kérdező kommentje:
3# de a kézimunka megint nem annak az igénynek a kielégitése, amit nem kapsz meg otthon. Jó persze értem hogy közben azt nézed filmen de mégse ugyanaz mint azt csinálni :-)
2023. márc. 28. 15:22
 5/15 anonim ***** válasza:
Igen, ha abszolút kielégítő minden szempontból... volt, hogy hónapokig nem is akartam magamhoz nyúlni.
2023. márc. 28. 15:49
 6/15 anonim ***** válasza:
Amióta barátnőm van és eggyütt élünk nincs rá szükségem. Este mindig kielégít.
2023. márc. 28. 16:18
 7/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok F/26
2023. márc. 28. 16:18
 8/15 anonim ***** válasza:
étezik, 44 f, vagy ha igen, mivel nálam gyakran távkapcsolat jön szóba, akkor a nővel együtt online.
2023. márc. 28. 16:43
 9/15 anonim ***** válasza:

Fiatal koromban heti 4 szex mellett nem hiányzott a polírozás. Manapság heti 3 is elég lenne.

45 férfi

2023. márc. 28. 18:29
 10/15 anonim ***** válasza:
És te ezt nőként tudod nyújtani? :D
2023. márc. 29. 14:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!