Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik még olyan férfi, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan férfi, aki párkapcsokat kielégítő minőségű és mennyiségű szex mellett nem igényli hogy maszturbáljon?

Figyelt kérdés
Kort is irjatok köszi!
2023. márc. 28. 14:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem létezik ilyen. Az összes pasas ösztönlény. Ha nem csinálják, magömlésük van vagy mi a szent sza.?! Szóval a kérdés fura, meggondolatlan mert evidens a válasz rá.
2023. ápr. 2. 07:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Kezd összeérni a mennyiségi igényünk a feleségemmel.

Azaz neki nőtt, nekem meg lecsökkent. Oda kell figyelnem, hogy már nem napos csibe vagyok, a libidóm alábbhagyott. Azaz ha érzem, hogy kívánós vagyok, akkor jobb nem magamnak elintézni, mert sokára lesz újra kedvem.

Neki meg hamarabb van mostanában.

2024. ápr. 12. 19:09
 13/15 A kérdező kommentje:

12#

Hány éves vagy, hány éves kapcsolat? Milyen gyakorisággal kívánod?

2024. ápr. 20. 14:39
 14/15 anonim ***** válasza:

43 vagyok, 21 évesen jöttem össze a feleségemmel.

És kívánom az önkielégítést mellette, de oda kell figyelnem, hogy az megtörténjen-e, vagy épp nem jut rá muníció.

2024. ápr. 20. 15:14
 15/15 A kérdező kommentje:

14#

A férjem 52 akkor ne csodálkozzak :-)

De mondta ha magában játszadozna akkor nem lutna nekem.

2024. ápr. 21. 06:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!