Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális vagyok?

Figyelt kérdés
4 fiúval feküdtem le életemben, az kettőjüknek téljesen normális méretű és alakú pénisze volt, az egyiküknek viszont nagyon pici volt szerintem kb 8cm volt állva, a másiknak meg hatalmas, de tényleg. Az együttlét egyértelműen a két normális méretűnél volt a legjobb, a nagynál nekem nagyon fájt a kicsit meg nem igazán éreztem, viszont mégis számomra a két rendhagyó méret volt a legizgatóbb, azoknál szimplán a látvány is felizgatott és sokkal jobban szerettem hozzájuk nyúlni mint a másik kettőhöz, számomra van valami jó abban ha különleges egy pénisz, de nem értem mert a szex meg kifejezetten problémás volt velük viszont minden más sokkal jobb. 20/L
2023. máj. 16. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Érdekes. Szerintem teljesen normális vagy. Szereted a kihívásokat.
2023. máj. 16. 23:10
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nagy van, mégis szeretik a lányok.

Normális, hogy izgat.

2023. máj. 16. 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Normális attól hogy a kűlönlegességek izgatnak !
2023. máj. 16. 23:32
 4/5 anonim ***** válasza:
S mi itt a probléma husom? Átlag méret van a pasik 95%-ának - azért átlagos. Gond itt egy szál sem. Ismerkedsz és 95% hogy a figura gatyájában azt találod ami az átlag. Dugjál szakmányban és élvezd a dolgot, nem kell ezt túlagyalni.
2023. máj. 17. 00:32
 5/5 anonim ***** válasza:
26%

Szívesen megismernélek:-)

Egy 40s férfi

2023. máj. 17. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!