Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feedee nöként mennyire nehéz partnert talàlni?
Figyelt kérdés
Hasonlò fétissel mik a tapasztalataitok?#feeder #Hízlalt
2023. máj. 16. 16:33
1/9 anonim válasza:
Erre biztosan sok válasz érkezik! :)
2/9 A kérdező kommentje:
Làtod eddig csak a tied...
2023. máj. 16. 16:38
3/9 anonim válasza:
Szia
Nekem irhatsz én feeder vagyok
22/f
4/9 anonim válasza:
Feedee srácként nehéz csak igzán, hidd el! Tudom!
5/9 anonim válasza:
Hát nem lehetetlen azért vagyunk párunk de sajnos nem sokan más fétisek engem nagyon nem érdekelnek ,de azoknak legalább vannak magyar forumaik míg feederism forumok magyaroknak nem nagyon vannak ezért vagyun sokan gyakorin 😂
Írtam ha még szeretnél a témárol beszélgetni
6/9 anonim válasza:
Feabie oldalon vannak páran magyarok is. Bár, valóban kevesen vagyunk megáldva ilyen fétissel.
7/9 anonim válasza:
Attól függ milyen igényeid vannak. Egyébként itt vagyok:)
8/9 anonim válasza:
Kérdező bocsi hogy megkérdezem de hány kg vagy és mennyire kg-ra szeretnél meghízni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!