Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hármashoz hol lehet partnert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármashoz hol lehet partnert találni?

Figyelt kérdés

26-27 éves fiatal pár vagyunk és szeretnénk hosszú távra férfit bevenni a szexbe.

Hol érdemes keresni?

Első sorban 25-35 korosztályt preferálnánk.

2023. márc. 11. 11:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne itt keress, 90% nagyszájú kamugép.
2023. márc. 11. 11:41
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Badoon találtunk.
2023. márc. 11. 11:42
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Bárhol, ha hetero pasi is oké, és nem akartok magatoktól magasabb kategóriájú húst.

Én inkább egy csaj pároshoz csatlakoznék (mégjobb ha legalább egyik nő biszex), mivel teljesen hetero vagyok.

2023. márc. 11. 11:49
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok se kamugép, se más. 31 éves vagyok Debrecen mellől, nagy farkam van.
2023. márc. 11. 11:50
 5/16 A kérdező kommentje:
#3 hetero pasit keresünk. Hölgyet is próbáltunk, de az kb esélytelen... :/
2023. márc. 11. 11:50
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként mondom. Voltam 3ik ilyen felállásban és egyszerűen a biszex beállítottságom ellenére sem volt annyira jó, mint mikor 2 pasival voltam hármasban. Talán ezért nehezebb nőt találni 3iknak pár mellé
2023. márc. 11. 11:53
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Goldengaten rengeteg pasi van. Ott biztos akadna jelentkező. Csak figyelni kell ott is a sok recskahuszár miatt
2023. márc. 11. 12:06
 8/16 anonim ***** válasza:
61%
Ott, ahol normál szexpartnert. Mi olyan nehéz kérdés ezen?
2023. márc. 11. 12:15
 9/16 anonim ***** válasza:

Próbálhatjátok a netről is - feltéve ha szinte végtelen türelmetek van a kamusok, idióták, képkunyeráló recskahuszárok, szimpla hülyék levéláradatának a szűréséhez. 100 levélből 99 kuka és ama maradék 1-ből kell kiszűrni ki az aki nem kamus. Mi próbáltuk anno, két hét után feladtuk.

Ha biztosra akarsz menni akkor lementek egy swingerbe. 5+2 sw van Bp-n, mindegyiknek más az erőssége. Egy klubban adott a hely, az idő (s még buli is van), és azonnal face to face 100% kamumentesen válogathattok a jelentkezők közül. Nem csak 3. játékost, de ha párcserében erősebb klubba mentek akkor párcserére is (sok párnál biszex a hölgytag).

2023. márc. 11. 12:29
 10/16 anonim ***** válasza:
61%

Ahol csak akarsz. BÁRHOL, még az utcán is odamehetsz valakihez ezt elmondani neki. Hallottam már iylet is, engem bezzeg sose találnak ezek meg :D :D

De mostanra már 50 privátot kaptatok ez tuti. :)

2023. márc. 11. 12:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!