Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok, hol szoktatok szexchatelni? Illetve oda partnert találni?
Figyelt kérdés
2023. márc. 8. 15:24
2/9 anonim válasza:
1-es, szégyenlheted magad azért mert ilyenekre használod azokat az oldalakat.
3/9 anonim válasza:
Hát bro' minden oldalon egy valódi nőre 200 recskahuszár fog jutni (és 20 magát nőnek kiadó meleg). Szóval ha fel is bukkanna egy chatmatyira nyitott nő a GyK-n (amire elég kevés esélyt látok) máris 25 privátot kapna 😂 Ha csak azt hiszik hogy nő akkor meg csak 15-öt 😂
5/9 anonim válasza:
anotalkon mondjuk én pasi vagyok de ott lehet találni csajt erre igaz itt is találtam már csajt ilyenre!
6/9 anonim válasza:
Ilyen baromsággal akkor sem tölteném az időt, ha az életem múlna rajta
8/9 A kérdező kommentje:
És pl snapen, skypeon vagy instàn hogy megy àt szexchatbe? Csak random valaki ràtok ír h mizu, és addig napokat beszèltek míg a szex témàt "fel lehet hozni" vagy mi?
2023. ápr. 25. 14:46
9/9 anonim válasza:
#8 beszélgetsz vele, úgymond "izgalmas" témákról s ha látod hogy van benne nyitottság rá akkor felveted. Ne lepődj meg viszont, ha 100-ból 99 társalgásnál a felvetés után offolják a további kommunikációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!