Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik szoktak szexchatelni! Van fix chatpartneretek, vagy random találtok valakit? Mi alapján választotok partnert?
Nekem sajnos csak volt, de beleszerettem és inkáb tiltottam a p*csába. Ő fix volt.
Volt egy egyalkalmasom, tőle elég volt az.
Az első rám írt, és mondta, hogyha verekszik akkor begerjed. (Random jött a téma) Nekem ez megtetszett és egyszer elkezdte írni hogy miket csinálna velem. Mindig szerepjátékoztunk chatben, nagyon jó volt.
A második meg szerintem csak egy zaklató, de egyszer sikerült felizgatnia. Többet nem kértem belőle.
Szóval ja, nem én választottam, hanem ők találtak engem :D
L
Volt, love.hun ismertük meg egymást ezer éve. Volt szexkapcsolat is, így volt mire alapozni a chatelgetéseket, meg ismertük is nagyon jól, mik amásik gyenge pontjai.
Nemrég itt is ilyesmibe fajult egy beszélgetésem, isteni volt, de egyszeri alkalom.
Melyik chat keresőt ajánlanátok?
Komolyan érdekel. Komoly váűlaszt várok
Nagybotos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!