Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik szoktak szexchatelni! Van fix chatpartneretek, vagy random találtok valakit? Mi alapján választotok partnert?
Figyelt kérdés
Csak azokhoz szól a kérdésem, akik szoktak. Akik ezt ellenzik, természetesen elfogadom, hisz nem vagyunk mind egyformák. Engem férfi létemre izgat, de ezzel sokan így vagyunk. Köszönöm az értelmes válaszokat! :) 25/f2019. máj. 26. 17:38
11/18 anonim válasza:
Nekem mindig van állandó:) általában osztályból, suliból valaki vagy a társaságból:) 18L
12/18 anonim válasza:
Volt már több partnerem is. Intelligens, nem két szavas mondatokat író lányok írhatnak is :)
23/F
13/18 anonim válasza:
Egy időben elég sokat szexchateltem, voltak állandók is, de izgi volt az újabb és újabb partner keresése :) Viszont nem mindenkivel egyformán jó, sőt volt akivel nem volt jó 37/N
14/18 anonim válasza:
Volt, több is. :) Lányok, akiknek van kedve, írjanak :)
24/F:)
15/18 anonim válasza:
Régebben volt egy fix, vele imádtam, nagyon fel tudott izgatni, bár képeket is küldözgettünk egymásnak. Én írtam neki először egy kérdésére választ privátban, aztán egyszerűen kialakult.
Előtte volt egy-egy, lányok is, pasik is, de senki nem tudott igazán izgalomba hozni.
N
16/18 anonim válasza:
En szivesen tennem izgalmasabba csajszik estejet ;)
17/18 anonim válasza:
Tök fura, hogy mennyi szexchatelő csaj van ugyanazon a Gyik-en, ahol folyton az a háborgás, hogy minden nőt privivel bombáznak a pasik, ha válaszol egy kérdésre. És a személyes tapasztalatom is az, hogy rengetegen egyszerűen nem is válaszolnak üzenetekre, még a legártatlanabbakra se.
18/18 anonim válasza:
Én is szívesen szexchatelnék :) 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!