Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, szex menstruáció...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szex menstruáció alatt nagy kérés?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy első nap, mikor alig van, vagy a végén, hanem pl. nekem a közepén rengeteg van, és felötlött bennem, hogy talán izgatna, ha szex közben minden tiszta vér lenne. Nemi szervek, esetleg kéz, has.. Ezt már betegnek érzitek, vagy rábólintanátok, hogy egy próbát tesztek, ha a nőnek ez extra élvezet lehet?

2023. máj. 12. 19:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nem az, de nem azt élvezem benne hogy minden tiszta szmötyi, hanem magát az együttlétet. Ettől még nem vagyunk egyformák, van aki nem komálja. Pedig - ahogy mondani szokták - jó katona vérben is harcol 😂
2023. máj. 12. 19:13
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Fürdőszoba, kész megoldás F40
2023. máj. 12. 19:16
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
Engem nem zavar az elején sem.
2023. máj. 12. 19:27
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Műveltem már dolgokat mensi alatt és volt amikor elég sok minden olyan lett, de nem gondoltam erre sosem fétisként. Ha olyan partnerem lenne akit ez izgat, akkor valamilyen szinten megoldható igen, de vannak határok.
2023. máj. 12. 19:28
 5/16 anonim ***** válasza:
67%
Az, hogy erre izgulsz, igen, az beteg.
2023. máj. 12. 19:31
 6/16 anonim ***** válasza:
67%
Hát a vériszonyommal egybekötve nem tudnám eldönteni, hogy hányjak, vagy csak simán rosszul legyek egy ilyen szituban. A szextől meg végképp elmenne a kedvem. xD Pedig én nem vagyok prűd, de a vér nekem off téma.
2023. máj. 12. 19:36
 7/16 anonim ***** válasza:
39%

Soft tampon és a ciklus bármely napján lehet szexelni :) és a pasi sem érzi a soft tampont, eddig mindig úgy csináltam hogy nem is tudták, hogy bent van és nem mondták, hogy más lenne :)

26 N

2023. máj. 12. 19:38
 8/16 anonim ***** válasza:
74%
Bocs, de igen. Főleg ha te is az a fajta vagy aki olyankor büdös
2023. máj. 12. 19:40
 9/16 anonim ***** válasza:
44%
7-es, akkor nagyfarkúval még nem voltál aki végig ért volna benned 😎
2023. máj. 12. 19:41
 10/16 anonim ***** válasza:
90%

Engem nagyon izgat és szoktunk is a menszesz közepén szexelni !

f

2023. máj. 12. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!