Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szexuális értelemben mit vártok el a lánytól menstruáció alatt?
nem várok el semmit, viszont jó ha úgy is van szex, szopás, akár anál is
viszont megértem, ha nincs kedve hozzá, görcsöl és pihenni akar
talán ami kizáró tényező, ha mensi alatt sokat sír, meg túl érzékeny, azt nem tudnám elviselni
Nem várom el, hogy abban az időszakban szexeljünk. A viselkedése szempontjából viszont vannak elvárásaim. Az egyik volt barátnőmmel voltak negatív tapasztalataim ennek kapcsán. Annyira bunkó volt velem abban az időszakban, hogy nagyon nem szívesen találkoztam vele olyankor. Kb azért találkozott velem, hogy kitöltse rajtam a feszültségét verbálisan. Nem vagyok érzelmi boxzsák. Nem szeretem, ha erre használ valaki. Nálam ez szakító ok is lehet.
Az pedig nem igaz, hogy minden lány ilyen ebben az időszakban, mert több olyan barátnőm is volt rajta kívül, akiken egyáltalán nem látszott és ha nem mondták volna, hogy éppen megvan, akkor észre sem vettem volna.
27/F
Elvárni a tanár, a főnököd, vagy a kiképző őrmester szokott, nem pedig egy egymást szerető pár.
A szex jó mindig, ha olyankor történik az is jó és örülök neki (de védekezni akkor is kell, ritkán de előfordulhat hogy több petesejt érik be időben eltolva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!