Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex menstruáció alatt? Férfiak/nők ti bevállalnátok?
Figyelt kérdés
A párommal voltunk már úgy együtt,hogy megvolt,igaz az elején vagy a végén. Holnap jön haza külföldről,3hét után..igaz péntekre kéne megjönnie,de ma már úgy érzem kis barnaság van. Nem zavarta máskor sem,engem jobban,hogy hogy fogadja. Nyilván élvezetesebb,ha nincs meg. Férfiak nektek mi a véleményetek? Zavar titeket? Igaz más opció is szóba jöhet,ha pl csak én kényeztetem,de olyan még nem volt,mert amikor azt akartam csak,elkapott minket a hév..érdekelne mi a véleményetek erről?2021. nov. 10. 09:52
1/20 anonim válasza:
szexeltem már így, de jobb ha nincs meg, mind a lány mentalitása, mind a fizikai dolgok miatt
2/20 anonim válasza:
Engem nem érdekel, túlságosan szeretek szexelni😄
21F
3/20 anonim válasza:
Nekem se számit hogy épp megvan talán még jobb mert érzékenyebb a puncija olyankor !
4/20 anonim válasza:
Én az első 3-4 nap nem engedem a szexet, de utána már simán benne vagyok én is.
5/20 anonim válasza:
Semmi gond. Csináltam már sokszor és fogom is. Jobban csúszik a punci, de érzékenyebb is. Óvatosan!!!
6/20 anonim válasza:
A vér nagyon nem a barátom, szóval ez nálam nem opció. 1-2 alkalommal megpróbáltam párom kedvéért, de többet nem erőltettük.
7/20 anonim válasza:
Jó katona vérben is harcol!
49/F
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Igazság szerint páromat nem zavarja,nem undorodik tőle,inkább engem zavar az,hogy mit szól hozzá,neki nem e kellemetlen,nem e nem kíván úgy,de tényleg olyankor érzékenyebb,jobban csúszik 😅mindenesetre közlöm vele,aztán majd ő eldönti szeretné e..de volt már úgy,hogy pont előjáték közbe jött meg és nem mondott nemet.
2021. nov. 10. 10:58
9/20 anonim válasza:
Ha menstruálok a libidóm is magasabb. A volt párjaim nem zavarta, engem sem. Tettünk magunk alá egy törölközőt és kész.
10/20 anonim válasza:
AZért ez elég felesleges kérdés, mert az a lényeg hogy kettőtöket ne zavarjon és kész.
Mit csinálnál ha azt írnánk itt hogy zavar minket??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!