Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azért utasítanak el egy férfit a nők, mert 30 évesen a szüleivel él, akkor költözés után szinte rögtön fel tud majd szedni valakit?
Jep, biz' barátaim alkalmit sokkal nehezebb felcsípni mint állandót. Ezen a téren (is) pont fordítva gondolkoznak mint a pasik.
Minden nő tucatjával válogathat az alkalmiak közül, magasabbra teszik a lécet alkalmiban mint állandó kapcsolat esetében.
Én csak helyrajzi számot mondok
, abból úgy sem tudja leszűrni.😅
Azért nem utasítanak el a nők.
Lúzer vagy inkább.
Nézd 30 éves férfitől már nem az az elvárás, hogy elköltözzön otthonról. Azt húsz évesen szokták, hanem az, hogy előrébb legyen az életben, mint pályakezdő korában. Ergo ne a kisszobában lakjon a szüleinél, vagy ne a haverjával béreljen egy albérletet.
Legalább egy kocsit vagy valamit össze lehet hozni 10 év munkával... 30 felett azt szokták firtatn ia srácok, hogy ki van előrébb. Akkor is ha a válaszom a hideg valóság.
Gondoltam én is egyszer azt amit te. Aztán egyszer csak valahogy meglett az egzisztenciám. Bátorítottak engem is anno "srácok a férjem is egykor egy bőrönddel kezdte, aztán ma meg férj és apa."
A legtöbb sikeres embernek a sztorija ott kezdődik, hogy egykor nagyon szegény volt, és aztán nem akart tovább úgy élni.
Addig is lehet alkalmi kapcsolatokat létesíteni. A kóbor szex is valami, de komolyabb dologhoz sajnos fészket kell tudni rakni, Vagy 40 fele keresel egy elvált anyukát. Nekem bejött. Akkorra már azért mind a férfinek és mind a nőnek van valamije és újra a belső kerül előtérbe, mint diák években. Nem zavarja össze a pénz a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!