Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ha van egy kiszolgáltatott lány aki kb bármi áron el akar költözni otthonról, befogadnátok azzal a feltétellel, hogy szexszel fizessen?
XDDD jönnek menten a negyvenesek is, nyugi.
Amúgy jó kérdés. Ha bíznék benne, akkor talàn.
Nem.
De ha kedvelem (vagy megkedvelem) a lány, akkor ingyen is jöhetne.
Én fogadtam már be korábban fiatal lányt, bár ő fizette a bérleti díj és a rezsi felét...
Elgondolkodnék rajta.
Nekem van üres szobám és galéria is
:D
23F
Valaki nem akar ide költözni?
Uraim, csalódtam bennetek.
A kérdés ihletője egy lejjebb lévő másik kérdés, ahol egy (állítólagos) 23 éves lány panaszolja, hogy a szülei bántalmazzák, nem engedik pénzt keresni. Az alatta lévő kommentelők közül jópáran (jellemzően középkorú férfiak) egyből mondták, hogy szívesen befogadják csakúgyba.
Nos, ez a kérdés alapján a háromnegyedetekben fel sem merül, hogy szexet kérni, mint lakbér nem egyéb, mint egy kiszolgáltatott ember kihasználása.
Remélem párotok félreértette és úgy értelmezte, hogy a lány vetné fel, hogy ezzel fizet. De NEM. A kérdés az volt, hogy ti kéritek ezt a módot.
Azon kívül, hogy ez morálisan igencsak alja dolog, törvényt is sért, hisz ez a prostitúció egy formája (szexért ellenszolgáltatás).
Szégyeljétek magatokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!