Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 35 koruli nő azt mondja szed fog gatlot de nem ismerjük akor mennyire rizikós beleelvezni?
25 az nem.kicsi én is 26 vagyok .
Azt hittem alt suliban volt meg .😀
Engem is csaltak már meg .meg miután elhagytak velem is csaltak az új párt. Szóval volt visszavágás is 😁
Én 15 voltam mikor először csináltam az is prosti volt de akor féltem mintbaz állat 30 as prosti volt jól nézet ki meg mikor mondtam hogy első akor full kedves volt .
De felállt meg minden de elelvezni nemtudtam úgy izgultam.csok is volt prostival fuh 😀 kis amatőr voltam még de hát ki kellet próbálni.
Tanárneni sokkal jobb lett volna legalább ismerem .
Hát nemtudom 15 voltam mikor elsőnél voltam aztán kb évente 1 szer voltam mert még nem volt pénzem.
Nem.is élveztem igazán csak dugtam őket de volt bennem valami feszültség elelvezni nemtudtam.
Aztán 19 évesen sikerült ingyen egy házas asszony aztán volt egy rendes 14 éves álom csaj de vele csak oral volt .
Aztán egy másik 14 vele viszont 3 évig együtt voltunk ő vele tanultam meg igazán mi a jó szex .
Azóta már minden más eltűnt ez a feszültség simman működik minden.
Aztán most tini vadaszbol milf vadász lettem .
Csak isten mentsen a saját korosztalyomtol .😀 vagy kicsik vagy idősek.
Az a baj ha mondjuk most nyomulnak fiatalabbakra neten mindig megkapom hogy "foglalkoz a saját kolykoddel " "saját korosztalyodban keresgelj"
Stb elküldenek melegebb éghajlatra. 😀 vagy csak dumálni akarnak ott kioregedtem .
Milfek bevalalosabbak de ott is sokszor a kor a baj akinek nagy fia van azt sokszor zavarja ha ugyan annyi vagyok azok is rendszerint nem alnak bele .
Akinek nincs gyereke azt sokkal könnyebb vagy akinek még kicsi a gyereke .
Prostizni sokkal többet járok és most jobban keresek mint bármikor van rá pénz de az csak prostizas nem.ugyan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!