Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy 35 koruli nő azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 35 koruli nő azt mondja szed fog gatlot de nem ismerjük akor mennyire rizikós beleelvezni?

Figyelt kérdés
utalom a gumit,nagyon zavar .

2023. máj. 11. 21:04
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
73%
29 évessel is voltam így, nem volt semmi baj.
2023. máj. 11. 22:06
 12/47 anonim ***** válasza:
19%

Gondolod ismeretlentől akar majd puját?

Nyomd tele!!!!! Az a legjobb

2023. máj. 11. 23:01
 13/47 A kérdező kommentje:

Kicsit túllihegitek ezt s nemi betegség dolgot .én már vagy 10 szer voltam prostival is gumi nélkül és semmi bajom nem volt .

A terhesegtol jobban tartok,ilyen kis csóró nem dolgozom nők esetén.

2023. máj. 11. 23:29
 14/47 anonim ***** válasza:
86%

Haverom hasonlóan volt igy nővel..4 éve.A HIV egy elég agresszív részét kapta el

.A csaj nem szólt neki..Hónapjai vannak hátra....31 éves még csak de már a temetését kell intéznie..

2023. máj. 11. 23:30
 15/47 anonim ***** válasza:
14es hagyjad mar magad hahahahah
2023. máj. 12. 07:14
 16/47 A kérdező kommentje:

Nekem merevedési problémákat okoz a gumi mert akor nem érzem az ingert ami kéne szóval nincs választásom én farkam csak gumi nélkül megy 😀

Ha elkapok valamit ez van.de nem akarok több gyereket idegenekkel amugy imádom nézni mikor kifolyik belőlük a sperma 😀 jó sokat teszek beléjük. Csak úgy folyik

2023. máj. 12. 07:43
 17/47 anonim ***** válasza:
83%

tehat csinaltal mar par gyereket idegeneknek?

ugyes vagy gratulalok

2023. máj. 12. 07:54
 18/47 A kérdező kommentje:

17# csak 1 de fiatalon és együtt is éltünk utána.hat vegulis olyan téren idegen volt hogy csak szexelni jártunk össze jó beszélgettünk közben de úgy igazából semmit nemtudtam kezdetben róla.

De ott én ötletem volt hogy bele szeretnék élvezni pedig tudtam hogy nem szedsemmit,szóval nem vágtak át.

2023. máj. 12. 08:03
 19/47 anonim ***** válasza:
78%

Prostival gumi nélkül? Az is jófajta lehet.

A te életed, a te dolgod, de akármennyire is bízol a szavukban, azert remélem kb félevente eljársz teljes STD szűrésre.

Elég jól terjednek így a mindenféle nyavaják, hogy a pasik ilyen-olyan indokkal nem hajlandók gumit húzni, a lányok meg azt hiszi a bogyó ezektől is véd. A tartós kapcsolat, hűség meg sokaknak ismeretlen

2023. máj. 12. 08:29
 20/47 A kérdező kommentje:

19# ha lenne valami baj csak észrevennem nem?

Ha HIV pozitív az ember csak kijonnek a tünetek én úgy vagyok vele vagy a többi dolog is viszketne meg ilyesmi akor nyilván orvoshoz mennek .

De szerintem ez csak ilyen konzervatív ilyeszgetes,meg mindig elég ritka a HIV és főleg ritka a heterok körében.

Ez olyan lehet mint az mikor a roma kis gyerekek a porban a kutyasz.r között a szemetben játszanak és nem betegek

Meg a magyar kis gyerek a széltől is védve van vitamin kap és igyis többet betegeskedik

2023. máj. 12. 08:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!