Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 35 koruli nő azt mondja szed fog gatlot de nem ismerjük akor mennyire rizikós beleelvezni?
Amúgy hagyjuk már én vagyok max havi 1 2 lánnyal
Van aki minden hétvégén csajt vissz haza vagy minden nap .aztán azt ne mondja nekem senki hogy mindig gumiban dugnak mikor csatak részegek az emberek .
Franciazni egy disco WC ben ki húzz gumit ?? Gondolom melytorok esetén is elkaphatod nem?
Régen se volt gumi prostik meg mindig voltak .
Oké a HIV egy viszonylag új dolog atol enis tartok de nincs mit tenni gumiban nem működik rendesen a farkam
32# ez nemhiszem hogy így lenne .
Valóban 90% csak szopat?
Pedig sokat dumálok velük. Azt mondják rengetegen kapcsolat mellet
Mennek vagy kamionosok.
Ritkabb az olyan aki egyedülálló és visszatero vendég
36# ezzel senki nemfog dicsekedni .
😀de szuksegleteink vannak.
Én már mindent próbáltam vettem mupuncit meg élethű szilikon guminot de ott porosodik a szekrénybe, 😀
Volt egy hülye elkepzelesem hogy akor ha megveszem nem kell prostizni és akor befektetésnek is jó de ugyan úgy jártam aztán már nem is használom 😀pedig abba annyit élvezhettem amennyit akartam .
Sajnos nem tudom rendezni a szexuális életem függő vagyok .😀
Hm te mennyi voltál?
Nálunk is vannak ilyen szextanarnenik?😀 szoktam nevetni mikor Amerikában ebből botrány van hogy pl 24 éves tanárnő szexel egy 16 éves diákkal meg ilyesmi .
Nálunk ez nem is hír. Ott meg börtön jár érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!