Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 35 koruli nő azt mondja szed fog gatlot de nem ismerjük akor mennyire rizikós beleelvezni?
uristen, arrol hallottal mar, hogy lappangas?
sajnalom a partnereidet.
20
Sok betegség, es ez pont a HIVre a legigazabb, akár évekig tünetmentes, de azért fertőz! Illetve vannak olyanok is, amit a férfi csak hordoz. Pl a HPV rizikosabb fajtái. Illetve HPV-nál a pöttyöket valóban pár nap, hét után észreveszed, de a rákot okozókat nem.
Hú b'zdmeg a krvastnfszt. Te mélyen sötét vagy.
A HIV évekig lappang, de a Hepa-C is. Aztán ha te szerencsés vagy, lehetsz úgy HIV pozitív, hogy elélsz 70 évig gond nélkül, de fertőzöl (na mondjuk ez ritka, mint a fehér holló). HPV? Neked nem árt csak a szerencsétlen nőknek akikbe beleteszed. Nincs is jobb, mint egy kis méhnyakrák ugye?
Az ilyennek mint neked brómot kéne szednie, hogy ne akarjon kúrni, mert a szexre te tökéletesen alkalmatlan.
Hpv ellen nincsenek beoltva a nők? 7.ediktol mar mennek ha jól tudom .
Jó a HIV tol enis félek de ez van élünk ameg élünk. Inkább élek kevesebb ideig minthogy ne éljek igazán.
A finom zsíros ételekről az alkoholrol és a szexről sose mondanék le hiába tudom hogy rossz.
HPV ellen csak 7 éve indult kampány oltayra de nem kötelező..Jó ha tudod..átlag 25 év felett a nők 70%-a a mai napig nincs beoltva..
A HIv-et azért írtak mert ha valakit megfertőzől az hosszú évekre sittre juttathat..De te tudod..Ja és volt HIV-es barátom..Ugyanazt vallotta mint te..34 évesen meghalt,irdatlan kínok között..Még 40 évet élhetett bolna ha van gumi..De most a kukacok zabálják..
"Hpv ellen nincsenek beoltva a nők? 7.ediktol mar mennek ha jól tudom ."
Emlékszem, amikor nálunk oltottak, az oltásellenes szülők a lányok felét nem engedték el.
Most az, hogy párszor szexeltél és nem történt "semmi" nem azt jelenti, hogy védőpajzs van körülötted, hanem hogy megúsztad.
Ha mindig áthajtasz a piroson, csak idő kérdése hogy belédcsattanjon valaki.
Hpv: Kb harminc vagy negyven valamennyi magas, és közepes rizikóju variansa van. Az oltás ha jól emlekszem 6 ellen véd. Legalabbis 10 eve mikor nekem akarták beadni ennyi ellen védett.
Es nekem nem az volt ami ellen védett volna. A szűrést meg ugy kellett kierőszakolnom, mert csak akkor nézik ha már rákos vagyok. Aztán immunerősitéssel kb 1 év alatt elmúlt. Tünet nemvolt, csak a labor mutatta ki. Megjegyzem sose voltam az a fűvel-fával gumi nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!