Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy 35 koruli nő azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 35 koruli nő azt mondja szed fog gatlot de nem ismerjük akor mennyire rizikós beleelvezni?

Figyelt kérdés
utalom a gumit,nagyon zavar .

2023. máj. 11. 21:04
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

uristen, arrol hallottal mar, hogy lappangas?

sajnalom a partnereidet.

2023. máj. 12. 08:45
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

20

Sok betegség, es ez pont a HIVre a legigazabb, akár évekig tünetmentes, de azért fertőz! Illetve vannak olyanok is, amit a férfi csak hordoz. Pl a HPV rizikosabb fajtái. Illetve HPV-nál a pöttyöket valóban pár nap, hét után észreveszed, de a rákot okozókat nem.

2023. máj. 12. 09:12
 23/47 anonim ***** válasza:
79%

Hú b'zdmeg a krvastnfszt. Te mélyen sötét vagy.

A HIV évekig lappang, de a Hepa-C is. Aztán ha te szerencsés vagy, lehetsz úgy HIV pozitív, hogy elélsz 70 évig gond nélkül, de fertőzöl (na mondjuk ez ritka, mint a fehér holló). HPV? Neked nem árt csak a szerencsétlen nőknek akikbe beleteszed. Nincs is jobb, mint egy kis méhnyakrák ugye?

Az ilyennek mint neked brómot kéne szednie, hogy ne akarjon kúrni, mert a szexre te tökéletesen alkalmatlan.

2023. máj. 12. 10:21
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
A HIV 5-10 évig tünetmentes..Viszont ha az leszel s s utólag kiderül akkor a volt partnereid börtönbe is csukhatnak hosszú évekre..Mondjuk ott már bent nem kell majd gumit húzni..
2023. máj. 12. 10:24
 25/47 A kérdező kommentje:

Hpv ellen nincsenek beoltva a nők? 7.ediktol mar mennek ha jól tudom .

Jó a HIV tol enis félek de ez van élünk ameg élünk. Inkább élek kevesebb ideig minthogy ne éljek igazán.

A finom zsíros ételekről az alkoholrol és a szexről sose mondanék le hiába tudom hogy rossz.

2023. máj. 12. 10:41
 26/47 anonim ***** válasza:

HPV ellen csak 7 éve indult kampány oltayra de nem kötelező..Jó ha tudod..átlag 25 év felett a nők 70%-a a mai napig nincs beoltva..

A HIv-et azért írtak mert ha valakit megfertőzől az hosszú évekre sittre juttathat..De te tudod..Ja és volt HIV-es barátom..Ugyanazt vallotta mint te..34 évesen meghalt,irdatlan kínok között..Még 40 évet élhetett bolna ha van gumi..De most a kukacok zabálják..

2023. máj. 12. 10:49
 27/47 anonim ***** válasza:

"Hpv ellen nincsenek beoltva a nők? 7.ediktol mar mennek ha jól tudom ."

Emlékszem, amikor nálunk oltottak, az oltásellenes szülők a lányok felét nem engedték el.

Most az, hogy párszor szexeltél és nem történt "semmi" nem azt jelenti, hogy védőpajzs van körülötted, hanem hogy megúsztad.

Ha mindig áthajtasz a piroson, csak idő kérdése hogy belédcsattanjon valaki.

2023. máj. 12. 10:51
 28/47 anonim ***** válasza:
Ne aggodjatok a kérdező sajnos nagyon buta,orvos vagyok,s valahol sajnálom,de ahogy elnézem ő is az aki után már nyugdíjat nem kell majd fizetnie az államnak..Már az meglepne ha a 40.-et megélné..
2023. máj. 12. 10:58
 29/47 anonim ***** válasza:

Hpv: Kb harminc vagy negyven valamennyi magas, és közepes rizikóju variansa van. Az oltás ha jól emlekszem 6 ellen véd. Legalabbis 10 eve mikor nekem akarták beadni ennyi ellen védett.

Es nekem nem az volt ami ellen védett volna. A szűrést meg ugy kellett kierőszakolnom, mert csak akkor nézik ha már rákos vagyok. Aztán immunerősitéssel kb 1 év alatt elmúlt. Tünet nemvolt, csak a labor mutatta ki. Megjegyzem sose voltam az a fűvel-fával gumi nélkül.

2023. máj. 12. 11:00
 30/47 anonim ***** válasza:
59%
Azért jól összegyűlt ide a sok rettegő aki igaz hogy szűz de otthon is kotonban járkál nehogy beteg legyen pedig életében nem látott nőt. :D :D :D
2023. máj. 12. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!