Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Egy nagy, kisportolt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy nagy, kisportolt, erős csajtól, vagy egy nyeszlett pasitól félnétek jobban, ha mindkettőről tudnátok, hogy molesztálni akar titeket?

Figyelt kérdés
Írjátok meg kérlek, hogy melyik, miért.

2023. máj. 10. 08:48
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
70%

20-as. Mi a lényeg? Lehet a kondis csávód sem védene meg nem még te magad? Ilyen kérdésekkel nem szabad viccelni, mert pórul járhatsz. Tudod a Pit Bull, vagy a Doberman is csak kb 50 kg. Egy mindenre elszállt 50 kg-os pszichóval NEM futnék össze, de neked egészségedre =)

Ha nem félsz. Én összecsinálnám magam férfi létemre.

2023. máj. 10. 12:07
 22/33 anonim ***** válasza:
70%
Én csak annyit mondtam nem a tipikus péniszét méregető 50 kg-os Pistikének fog eszébe jutni erőszakolni. Minden álma végre leszopja valaki, de szegény még prostihoz sem mer menni. NE ilyet képzeljetek el, mert egy ilyen gyereknek sosem jut ilyen eszébe. Elég a baja.
2023. máj. 10. 12:23
 23/33 anonim ***** válasza:
Ok, de nem erről szólt a kerdés...
2023. máj. 10. 12:26
 24/33 A kérdező kommentje:
Valóban nem 😅
2023. máj. 10. 12:33
 25/33 anonim ***** válasza:
28%
Kérdésnek semmi értelme. Elveszitek nők, a lúzer pasik kedvét még jobban a csajozástól. Az idegbeteg állatokat meg felmpumpáljátok még jobban, mint vannak. Néhány kérdés nem vicc, és nem játék. Nem szólok bele többé hisz én csak egy Pistike vagyok 50 kg, aki köszönni sem mer a csajoknak és itt még írjátok feltesztek a falra. Csak NEM a hozzám hasonlóakat kell fel kennetek a falra, ez a baj 🤷‍♂️
2023. máj. 10. 12:35
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
25ös Jó ég ember, téged ki sértett meg??? Ki beszélt ellened??? 🤦‍♂️🤦‍♂️
2023. máj. 10. 12:37
 27/33 A kérdező kommentje:
Engem is érdekelne, mi köze a kérdéshez ennek a szentimentális szorulásnak!
2023. máj. 10. 12:40
 28/33 anonim ***** válasza:
56%
Mi? Mindenki. Hogy a férfiak olyan gyengék, akik 50 kg, hogy egy nő erősebb tőle. Tőlem ez. Bevallom ez miatt nem járok már kondizni sem, mert ott reszkedtem a csajok meg mosolyogtak rajtam. Viszont a pszichopata 50 kg-os csávóktól nincs erősebb nő. Ők nem olyan szoba gyerekek, mint én. Kus koruktól kedvezőtlen körülmények között edződtek. Simán lenyomja szkanderban egy kigyúrt csávó kezét. Melléje bolond állatok.
2023. máj. 10. 12:41
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Hú...van baj :/
2023. máj. 10. 12:44
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
29-es van bizony. Nekem meg a nagy kigyúrt nagy popsis csajok tetszenek 🤷‍♂️ Engem meg elvisz a szél. Na ezt übereld túl. Viszont sosem akarnék megerőszakolni 35 kg-os csajt sem.
2023. máj. 10. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!