Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek elindul bármi a fantáziátokban ha láttok, esetleg beszéltek egy kisportolt sráccal? Mit néztek meg rajta ilyenkor ?
Természetesen végigmérem, persze úgy hogy ne legyen feltűnő. Fontos hogy hogy néz ki ha ismerkedésről van szó, ha izmos és jól áll neki, akkor nyilván előnnyel indul.
Amúgy önmagában a metrón nem fogok beindulni attól hogy valakin van egy kis izom 😄.
23/l
Nem kevés, ha vonzó a férfi számomra. Ilyen esetben pedig amit megnézek, az az arc, mosoly, válla és karja, valamint a feneke.
Hozzá kell tegyem, nem mindenféle kisportolt srác jön be, hanem van egy bizonyos típusom. Azon kívül inkább az átlagosabb, aputestű férfiak jönnek be jobban.
Nekem semmi. Én is sportolok, szóval nem esek hasra attól, hogy más is csinálja.
Inkább attól kezdek beindulni, ha az illetővel jól el tudok beszélgetni, illetve ha az enyémhez hasonló humora van, mert az ritka.
31N
Mikor fogják tudni a férfiak végre levetkőzni ezt a nagyon férfias fajta gondolkodást?
Minél nagyobb farok méret, minél nagyobb izomzat, 1.5 órás szex időtartam, 60m-es spriccelés, Hummer...stb.
Az ember egy komplex jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!