Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Egy nagy, kisportolt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy nagy, kisportolt, erős csajtól, vagy egy nyeszlett pasitól félnétek jobban, ha mindkettőről tudnátok, hogy molesztálni akar titeket?

Figyelt kérdés
Írjátok meg kérlek, hogy melyik, miért.

2023. máj. 10. 08:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
23%
Egyesek fejében a nő kapcsán csak a 160 cm/50 kiló aerobikos ugrálás képes megfoganni...
2023. máj. 10. 10:54
 12/33 anonim ***** válasza:
49%

Ne célozgassál, egy kigyúrt nő akkor sem olyan, mint egy férfi. Ha heti hét napot gyúr, akkor is kicsi marad a keze, más a testalkata, és akkor sem lesz benne annyi agresszió, mint a férfiakban, mert attól, hogy sportol még nő.

2023. máj. 10. 10:59
 13/33 anonim ***** válasza:
52%

Akkor célozgatok, amikor akarok!

Vannak brutál agresszív csajok, és bármennyire is kínosan próbálod tolni a komplexusos dumát, akkor is nevetséges, mikor valaki azt hiszi, hogy egy full edzett, megtermett csajnak ellenfele egy tök àtlagos, aktatologató férfi!

2023. máj. 10. 11:07
 14/33 anonim ***** válasza:
50%
Nincsenek komplexusaim, gyökérke.
2023. máj. 10. 11:12
 15/33 A kérdező kommentje:
12) Sok volt a tesztó, haver? Ne húzdd fel magad, a többieknek igaza van. Egy átlag férfi izomzereje, edzés nélkül meg sem közelíti egy komolyan testedző nőjét.
2023. máj. 10. 11:14
 16/33 anonim ***** válasza:
81%
Kettőnk közül, nekem van TF végzettségem, RKC szakképesitésem, SZTE MSc biológia diplomám. Én ezzel sosem szoktam menőzni, de neked gyökérke, lapos legyen az ábrázatod!
2023. máj. 10. 11:17
 17/33 anonim ***** válasza:
67%
Nő vagyok amúgy.
2023. máj. 10. 11:22
 18/33 anonim ***** válasza:
81%

Általában a komplexusos férfiak bizonygatják, hogy a nő ha megveszik, sem lehet versenyképes még egy tolószékes kisfiúval sem. Ezért hittünk férfinak.

Hölgyem, pár száz férfi, és nő versenyszintű edzése, és sok év humánfiziológiai tanulmánya után, higgye el nekem, ezek a túlmisztifikált fizikai különbségek legendák, és idegenek a valóságtól!

2023. máj. 10. 11:29
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért a börtönből kiengednének egy mindenre képes 50 kg-os fazont meg nézném hány kigyúrt férfi védené meg magát nemhogy nő. Erőszakolni nem a tipikus 50 kg-os Pistike fog.... aki hozzá sem szól a nőkhöz...
2023. máj. 10. 11:57
 20/33 anonim ***** válasza:
75%
ÉÉÉÉS megint nem sikerült fogni a lényeget 👏
2023. máj. 10. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!