Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy nagy, kisportolt, erős csajtól, vagy egy nyeszlett pasitól félnétek jobban, ha mindkettőről tudnátok, hogy molesztálni akar titeket?
Figyelt kérdés
Írjátok meg kérlek, hogy melyik, miért.2023. máj. 10. 08:48
1/33 anonim válasza:
Pasitól. Nőtől miért félnék? Nem tud megerőszakolni pénisz nélkül.
L/26
2/33 A kérdező kommentje:
Kézzel is beléd tud hatolni.
2023. máj. 10. 08:55
3/33 anonim válasza:
Nem tud teherbe ejteni a kezével nem kell 9 hónapig egy gyökér babáját hurcolnom. Első vagyok.
4/33 A kérdező kommentje:
Ez valid.
2023. máj. 10. 08:58
5/33 anonim válasza:
Fizikai szempontból nyilván a csaj jelentene nagyobb fenyegetést, mivel nem egy 50 kilós nebántsvirág vagyok...ráadásul, egy pszichopata lány agressziója simán brutálisabb, és gátlástalanabb is lehet adott esetben.
6/33 anonim válasza:
A férfitól, teljesen más testalkatuk van a pasiknak, még a gyengébbek is vannak olyan erősek, mint egy sportoló nő.
8/33 anonim válasza:
6-os, te sem láttál még tényleg sportoló nőt, igaz?
Egy kajakos, küzdősportoló, vagy kézilabdád csaj, pláne ha eleve termetes darab, úgy felken a falra egy átlag csávot, mint a taknyot! Nemhogy egy nyeszlettet...
10/33 anonim válasza:
#6 vagyok
Ne mondjátok már, hogy a férfi és a nő ugyanonnan indul fizikai erőt nézve. A férfiaknak alapból van egy váza, ha egy nem sportoló pasi karját fogdosom is érezni az izmait. Amikor meg lánnyal kalandoztam, és megtapiztam, a bőr alatt egy pici zsírt, alatta meg a csontot éreztem. Tök más. Ha nagyon kigyúrják magukat, akkor sem olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!