Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első szex tapasztaltabbal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szex tapasztaltabbal?

Figyelt kérdés

Fiúk, lányok mikor elvesztettétek a szüzességeteket, vagy elvettétek valakiét, hány partnere volt már a tapasztaltabbnak?

Ki és hogyan irányított az első alkalommal?

Kort és nemet is írjatok!

2023. máj. 10. 00:29
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Nem szűz partnerrel veszítettem el, de nem kérdeztem tőle hányadik voltam mert akkor és ott nem ez volt a legfontosabb kérdés :)
2023. máj. 10. 04:07
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

21 évvel volt idősebb az akkori barátom, pár hónap híján 18 voltam. Nem tudom, hány partnere volt előttem, soha nem kérdeztem, de nyilván akadt azért.

Szép türelmesen végigvezetett az egész folyamaton, nem csak első alkalommal, hanem igazából végig, amíg szükség volt rá.

3 évig voltunk együtt.

2023. máj. 10. 09:36
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Egy idősebb làny volt. Én 22 ő 26. 8. Voltam neki asszem. Ő irànyìtott és meglovagolt.
2023. máj. 11. 23:16
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

En 18 voltam a csaj 16 en voltam a szuz.

Feltem hogy hamar elmegyek ezert vagy fel oraig nyaltam meg ujjaztam hogy minden klappoljon.

Majd mikor mar nem birt magaval kemenyen leszopott.

El is sultem par perc alatt majd joforman minden szexpozban csinaltuk :D nagyonjovolt.

En vagy az 5 lehettem neki

2023. máj. 12. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:
95%

Mindketten szüzek voltunk. Az elsőnél úgy éreztem én voltam a határozottabb, de utána ez megfordult és átvette az irányítást pár alkalom után.

L/22

2023. máj. 22. 16:19
 6/6 NTBS ***** válasza:
90%
Az elsőnél mindketten szűzek voltunk, csak ezért voltunk együtt. Voltak szűz lányok később. Figyeltem rájuk, így jó volt.
2023. máj. 23. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!