Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a srác szűz, a lány viszont már tapasztaltabb, mit ajánlanátok?
Aki volt már ilyen helyzetben, bármelyik oldalról, milyen volt, hogy csináltátok?
Szerintetek az a jó, hogy a srác teljesen engedje el magát és hagyja hogy a csaj teljesen irányítsa mindenben, vezesse rá a dolgokra?
"hogy csináltátok?"
Egymással beszéltük meg, nem vadidegenekkel itt. Ha nem tudtuk megbeszélni, mert nem voltunk hozzá elég jóban, akkor nem is feküdtük le egymással, nyilván.
Az első igazán hosszú kapcsolatomban én voltam a tapasztaltabb, a srác szűz volt.
Nem rohantam le azonnal, szépen lassan ment minden. Eleinte csak simogattam, kézzel ingereltem,mert tudtam hogy ígyis-úgyis hamar elmegy. De közben ő sem csak feküdt mint egy fadarab, az se normális dolog azért.
Amikor ő belekezdett próbáltam segíteni, mondtam hogy lejjebb, feljebb, jobbra, balra, erősebben, gyengébben, fel-le, körbe, stb...
Pár alkalom alatt nagyjából azért megismertük egymás testét. Aztán lefeküdtünk. Onnantól már nem kellett igazán iranyitani. Az első pár alkalommal igencsak hamar vége is lett a dolognak, de amikor szerelmes az ember nem ezzel foglalkozik :)
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!