Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátom állandóan leszólta a fenekemet... Mit gondoltok? (21/N)
Figyelt kérdés
Kezdetben még viccesnek találtam de aztán mikor sokszor mondta, már rosszul esett. Én szeretem a fenekemet, szép formásnak gondolom, lehet az volt az ő baja, hogy nem deszka volt... Nem emiatt, de szakítottunk amúgy.2023. máj. 9. 20:45
1/46 anonim válasza:
Miről mit gondolunk? Képet akartál linkelni, vagy mit?
2/46 anonim válasza:
Én veled értek egyet, szerintem is tök jó segged van.
3/46 A kérdező kommentje:
Arról, hogy leszólta... Mennyire bunkóság...
2023. máj. 9. 20:48
5/46 anonim válasza:
T'dod baby, én már az első ilyen alkalommal azt mondtam volna neki hogy nyalsgem bunkó, akkor menj keress másik nőt én meg találok minden ujjamra 10 pasit aki odalesz érte.
7/46 Noren1989 válasza:
Bunkóság volt, pipa, haladjunk tovább.
9/46 A kérdező kommentje:
Igen, nem vagyok annyira nádszál...
2023. máj. 9. 21:01
10/46 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! Írj, nem szólom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!